Η Σαντορίνη είναι από τα ελληνικά νησιά που σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε πάρα πολλά πράγματα σε ένα μοναδικό σκηνικό!

1. The yachting experience

Η απόλυτη εμπειρία yachting στην Σαντορίνη είναι μία εκδρομή με catamaran. Ημερήσια ή την ώρα του ηλιοβασιλέματος, θα απολαύσετε την απαράμιλλη ομορφιά του νησιού εν πλω. Mαγικές παραλίες διαφορετικών χρωμάτων, μπάνιο στα ζεστά νερά του ηφαιστείου, μέχρι την μοναδική στιγμή με φόντο το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα του κόσμου. Η Caldera Yachting στην Σαντορίνη δημιουργεί αξέχαστες εμπειρίες για εσάς, μέσα από μία γκάμα εκδρομικών επιλογών! Διαφορετικοί τύποι catamaran είτε για prive επιλογές είτε για πιο οργανωμένες εκδρομές παρέχουν υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, που βραβεύεται συστηματικά τα 3 τελευταία χρόνια, έμπειρο προσωπικό και μία υπόσχεση ότι θα ζήσετε μία πραγματικότητα που ίσως μέχρι τη στιγμή του ταξιδιού φάνταζε σαν όνειρο και που σίγουρα θα μείνει ανεξίτηλο στο χρόνο! Welcome on board!
(www.calderayachting.gr)

 

2. Horse riding

Έμπειροι εκπαιδευτές οδηγούν τη διαδρομή σας στα ωραιότερα σημεία της Σαντορίνης.

3. Scuba-diving

Ο βυθός της Σαντορίνης προσφέρει μοναδικές εμπειρίες με τη συνοδεία των έμπειρων δυτών.

4. Watersports

Στη Σαντορίνη μπορείτε να κάνετε από θαλάσσιο καγιάκ, μέχρι parasailing, sup, hooverboard κ.ά.

 

5. Cooking classes

Διδαχτείτε πώς να μαγειρεύετε παραδοσιακές συνταγές της Σαντορίνης με την καθοδήγηση σεφ.

6. Yoga

Η Σαντορίνη διαθέτει το ιδανικό σκηνικό για να απολαύσετε το πολυτιμότερο μάθημα γιόγκα! Santorini has the perfect scenery to enjoy the most precious yoga lesson!

7. Wine tasting

Δε γίνεται να φύγετε από τη Σαντορίνη χωρίς να δοκιμάσετε το κρασί της! Στο νησί υπάρχουν ονομαστά οινοποιεία που σας προσφέρουν ολοκληρωμένες οινικές εμπειρίες, όπως τα οινοποιεία Vasaltis και Χατζηδάκη, το κτήμα Αργυρού, ενώ μπορείτε να συνδυάσετε τη δοκιμή και με γεύμα όπως στο οινοποιείο του Αρτέμη Καραμολέγκου που διαθέτει οργανωμένο εστιατόριο, ή στα οινοποιεία Βενετσάνου, Μπουτάρη και στο οινοποιείο της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών προϊόντων – SantoWines όπου προσφέρονται κάποια κρύα πιάτα με επιλογές τοπικών προϊόντων.

 

8. Sightseeing

Η Σαντορίνη είναι γνωστή για τον πολιτισμό της, έναν από τους πιο γνωστούς της αρχαιότητας. Η προϊστορική Θήρα έχει πολλά να σας δώσει εάν επισκεφτείτε τον αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου ή της αρχαίας Θήρας στο Καμάρι, καθώς και το αρχαιολογικό μουσείο Θήρας και το αντίστοιχο της προϊστορικής Θήρας. Επίσης, ενδιαφέροντα θα βρείτε το Μουσείο Οίνου στο Βόθωνα και το Μουσείο Πετρωμάτων και Απολιθωμάτων στην Περίσσα.

 

9. Open air cinema

Ζήστε τη μοναδική εμπειρία του θερινού σινεμά στο Καμάρι, με το απαραίτητο ποπ κορν και το αναψυκτικό σας!

10. Hiking

Το νησί προσφέρεται για πολλές περιπατητικές διαδρομές και είναι ιδανικό για τους φυσιολάτρες. Οι διαδρομές στη Σαντορίνη είναι σχετικά εύκολες και μπορούν να τις περπατήσουν όλοι. Η πιο γνωστή είναι από τα Φηρά προς το λιμάνι, ενώ μία άλλη που πρέπει να δοκιμάσετε είναι από τα Φηρά στην Οία, περνώντας μέσα από το Φηροστεφάνι, το Ημεροβίγλι και το Βούρβουλο.

Πηγή: http://www.lifemagazine.gr