Σπουδαία πρόκριση στην τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πέτυχε ο Πανθηραϊκός, που επικράτησε του Ο.Φ. Ιεράπετρας με 5-4 στη διαδικασία των πέναλτι, στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε  στο Δ.Α.Κ Νάξου.

Η ομάδα μας είχε εξαιρετική παρουσία και έλεγξε το ματς σε όλη τη διάρκεια του δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες για γκολ , ενώ παράλληλα κατάφερε να περιορίσει και να μην απειληθεί ιδιαίτερα από την ομάδα της Ιεράπετρας, η οποία την φετινή χρονιά αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League.

Η κανονική διάρκεια αλλά και η 30λεπτη παράταση του αγώνα ολοκληρώθηκαν χωρίς τέρματα και έτσι το ματς οδηγήθηκε στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι. Στην πρώτη εκτέλεση ο Κατσικοκέρης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Ζωντού, ενώ στη συνέχεια ο Κόντη ήταν εύστοχος και έβαλε την ομάδα μας μπροστά στο σκορ. Ακολούθησαν εκατέρωθεν εύστοχες εκτελέσεις από Χρυσαφάκη, Μπιρμπίλη, Σέχου, Παληγεώργο, Καραγιάννη, Μαναριώτη και Αναστασόπουλο. Το τελευταίο πέναλτι για την ομάδα μας εκτέλεσε ο Λούκα ο οποίος ήταν ψύχραιμος και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Έτσι ο Πανθηραϊκός έφτασε στη νίκη-πρόκριση με 5-4.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μπαϊρακτάρης, με βοηθούς την κ. Δέτση και τον κ. Αραβίδη.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Σιλεβίστας) Ζωντός, Τσόπελας (79′ λ.τρ Σέιτι), Χούσα, Λαμπρόπουλος, Μπριμπίλι, Λούκας, Παπασάββας (38′ λ.τρ. Κοντι), Παληγεώργος, Περιάλης,Φουάσης (47′ Μαναριώτης), Κορέτα (111′ Νομικός).

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Ντούνης, Κορακιανίτης, Ντούνιας.

ΟΦΙ (Γιάννης Μάγγος) Μπένκο, Μπάμπης (91′ Σκόνδρας), Χιτζίδης, Τζελεπης, Σέχου, Αναστασόπουλος, Βογιατζής, Αποστολόπουλος (67′ Χρυσοφακης), Μηνάς, Παπαδόπουλος (91′ Καραγιάννης), Κατσικοκέρης.

Η νίκη της ομάδας μας είναι αφιερωμένη στον ποδοσφαιριστή του Πανθηραϊκού Νίκο Βαλαβανόπουλο, ο οποίος δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στην σημερινή αναμέτρηση λόγω ενός προβλήματος υγείας που παρουσίασε. Το Δ.Σ της ομάδας μας του εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στέκονται, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση