28 Μαρτίου αρχίζει το πρωτάθλημα της Football League

Football League: Θα ολοκληρωθεί στις 27 ΙουνίουΗ Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έκανε δεκτή την πρόταση της διοργανώτριας αρχής της Football League για παράταση της αγωνιστικής περιόδου μέχρι τις 27 Ιουνίου

Διευθετούνται σταδιακά οι εκκρεμότητες που αφορούν στην διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Football League. Ήδη, από την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησαν οι ομαδικές προπονήσεις, δόθηκε ημερομηνία έναρξης η 28η Μαρτίου και σήμερα ορίστηκε ως ημερομηνία λήξης η 27η Ιουνίου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ που είναι η αρμόδια για τους χρόνους διεξαγωγής των εν Ελλάδι πρωταθλημάτων έκανε δεκτό το αίτημα της διοργανώτριας αρχής (Ένωση Α2/Β’ Εθνικής) και αποφάσισε την παράταση της αγωνιστικής σεζόν για την Φούτμπολ Λιγκ μέχρι τις 27 Ιουνίου.

Έτσι θα δοθεί η δυνατότητα της ολοκλήρωσης της περιόδου στην τρίτη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία, καθώς στο διάστημα των τριών μηνών που προκύπτει θα διεξαχθούν οι 18 αγωνιστικές. Προφανώς δεν θα διεξαχθούν πλέι οφ και πλέι άουτ, αφού δεν υπάρχει χρόνος, στους δύο ομίλους όπου συμμετέχουν δέκα ομάδες στον καθένα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια, αλλά μπορείτε να σχολιάσετε πρώτα αυτό το άρθρο.

ΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

<<