Παρά το γεγονός ότι είχε την υπεροχή καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, η ομάδα μας δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Χαραυγιακού και έτσι έμεινε στο 0-0, στον αγώνα που έγινε σήμερα το πρωί στο ΔΓ Φηρών για την 3η αγωνιστική της Γ´ Εθνικής.
Ο ΑΣ Σαντορίνης 2020 μπήκε ορεξάτος στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε πρώτη φορά στο 7’ όταν ο Κουρέλλας βρήκε χώρο και δοκίμασε ένα μακρινό σουτ έξω από την περιοχή, με τον Βακερλή να πέφτει στη δεξιά του γωνία και να διώχνει. Η σπουδαιότερη ευκαιρία του πρώτου μέρους ήταν αυτή του 17ου λεπτού, όταν έπειτα από εξαιρετικό συνδυασμό η μπάλα έφτασε στον Κέρι που έκανε ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή όμως ο Βακερλής έδιωξε σωτηρία σε κόρνερ. Στο 37’ η ομάδα μας απείλησε και πάλι με σουτ του Κουρέλλα, με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να είναι ξανά σε ετοιμότητα, σε μια φάση πανομοιότυπη με αυτή του 7’. Στο 66’ ο νεοεισελθών Ντρούγκας με ένα δυνατό πλασέ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Βακερλή, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και νέα του προσπάθεια δέκα λεπτά αργότερα. Στο 80’ η ομάδα μας ζήτησε πέναλτι όταν σε προσπάθεια του Ζγκούρι να κατεβάσει τη μπάλα μέσα στην περιοχή, ο αμυντικός του Χαραυγιακού απομάκρυνε με το χέρι, με τον διαιτητή όμως να μην υποδεικνύει την παράβαση. Στο 87’ η ομάδα μας έχασε τη σπουδαιότερη ευκαιρία της στο Β´μέρος, όταν ύστερα από γύρισμα στο δεύτερο δοκάρι ο Σκαθαρούδης δοκίμασε ένα σουτ στην κίνηση, με τη μπάλα να μην παίρνει κατεύθυνση προς την εστία και τον Συρεγγέλα με προβολή να τη στέλνει λίγο άουτ. Στο 94’ οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να «κλέψουν» το ματς, αφού στη μοναδική φορά που πάτησαν στα καρέ της ομάδας μας, ο Κουτσούμπας είδε το πλασέ που επιχείρησε να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Ντούνη. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του παιχνιδιού και έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα.
Διαιτητής ήταν ο κ. Δαμιανάκης, με βοηθούς τους κ.κ. Καρακελέ και Μουμπογιατζόγλου.
Συνθέσεις:
ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020(Νίκος Παντέλης) Ντούνης, Παντίδος, Μάγκας, Κουρέλλας, Μπιρμπίλη (61′ Σκαθαρούδης), Ιβανίδης, Σιμιτσής (61′ Ντρούγκας), Πολύζος, Ερρίκος (85′ Συρεγγέλας), Κέρι, Ζγκούρη.
Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Καπατσώρης, Μηλιώτης, Καρπαθάκης, Βαμβακούσης, Κρυεμάδι και Τσάμογλου.
ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης) Βακερλής, Κάρδαρης, Παρασκευόπουλος (72′ Καραϊσκος), Σουβατζόγλου, Κουτσοποδιώτης (35′ λ.τρ. Τσαϊνης), Αγγελόπουλος, Δραμουντανης (61′ Αρβανιτάκης), Κωτσοβός, Πλούμης, Κουκοβίνης (61′ Κουτσογκιλας), Κάραβος (72′ Κουτσούμπας).
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και γρασίδι