Για την Αθήνα αναχώρησε αεροπορικώς το πρωί του Σαββάτου η αποστολή του Α.Ο. Θήρας, όπου στις 17.00 αντιμετωπίζει στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας την ΑΕΚ στο ντέρμπι που ανοίγει την αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών.
Όπως και με τις Αμαζόνες, έτσι και με την ΑΕΚ η ομάδα μας θα βρεθεί ουσιαστικά για πρώτη φορά φέτος αντιμέτωπη με την αθηναϊκή ομάδα, καθώς στην αναμέτρηση του α’ γύρου, παίχθηκαν στο ΔΑΠΠΟΣ μόλις δύο πόντοι και μετά την αποχώρηση της Διάλλα, λόγω αδιαθεσίας της, το ματς διακόπηκε εις βάρος της αποδεκατισμένης ομάδας του Κώστα Παπαδόπουλου, που λόγω κορωνοιού είχε μόλις 6 αθλήτριες διαθέσιμες.
Στόχος του Α.Ο. Θήρας στην αποψινή «πρόβα τζενεράλε» ενόψει του φάιναλ φορ Κυπέλλου της Κρήτης είναι να συνεχίσει τις επιτυχημένες του εμφανίσεις και να φτάσει στη νίκη, «ρεφάροντας» έτσι τους χαμένους «στα χαρτιά» βαθμούς του α’ γύρου.
«Δίνουμε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με μία δυνατή ομάδα όπως η ΑΕΚ. Για μας είναι σημαντικό ότι μπαίνουμε στην εβδομάδα του φάιναλ φορ του Κυπέλλου και πέρα από το κυνήγι της νίκης, είναι μια καλή ευκαιρία να προετοιμαστούμε και για τον επόμενο φετινό μας στόχο» τόνισε ο τεχνικός Κώστας Παπαδοπουλος, που μαζί με την κεντρική μας, Βασίλη Διάλλα «βλέπουν» τη νίκη απέναντι στις «κιτρινόμαυρες» ως το… κερασάκι στην τούρτα των σημερινών τους γενεθλίων.
«Απ. Κόντος» Νέα Φιλαδέλφεια, 17:00: ΑΕΚ – ΑΟ Θήρας
Διαιτητές: Πρέντζας – Λιάκου, Επόπτες: Παπαθανασίου – Ρηγόπουλος, Γραμματεία: Κρανιά, Παρατηρητής: Ρίγκος
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
9