Την ευκαιρία να χειροκροτήσουν τον φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας 2022, Α.Ο. Θήρας για μια ακόμη προσπάθειά του για μια ακόμη προσπάθεια να φέρει ξανά στη Σαντορίνη το βαρύτιμο τρόπαιο, θα έχουν την ευκαιρία το Σάββατο στις 19.00 (live streaming από το Α.Ο. Θήρας ΤV), οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο ΔΑΠΠΟΣ για την αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Volleyleague.
Στην προτελευταία στροφή της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος τα κορίτσια του Κώστα Παπαδόπουλου, θέλουν απέναντι στις 2ες της βαθμολογίας «ερυθρόλευκες», που προέρχονται από την προ 15νθημέρου νίκη του επί του πρωτοπόρου και Κυπελλούχου ΠΑΟ, να συνεχίσουν να αγωνίζονται στο πνεύμα των πολύ καλών εμφανίσεων του Κυπέλλου.
Πέρα όμως από το όμορφο θέαμα, από δύο ποιοτικές ομάδες, που πιθανότατα θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες στα πλέι οφ, το αποψινό ντέρμπι στο ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνης επιφυλάσσει πολλές συγκινήσεις και εκπλήξεις στους φίλους του Α.Ο. Θήρας, της τελευταίας ομάδας που κέρδισε τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, στις 4/12/2021 παρότι η ομάδας μας κατέβηκε με μόλις 9 παίκτριες λόγω κορονοϊού και ενώ ήταν πίσω στο σκορ με 2-0 σετ.
«Ξέρουμε ότι παίζουμε με μια πολύ δυνατή ομάδα που η τελευταία της ήττα στο πρωτάθλημα ήταν από εμάς. Από τότε με τις προσθήκες κάποιων αθλητριών ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει, έχει βελτιωθεί πολύ και όλα αυτά προμηνύουν ότι θα γίνει ένα πολύ απαιτητικό ματς. Επίσης το σημερινό παιχνίδι έχει και μια άλλη ιδιαιτερότητα, αφού πιθανότατα οι δυο ομάδες θα είναι και ζευγάρι στα πλέι οφς. Για όλους αυτούς τους λόγους είναι ένα αρκετά σημαντικό ματς και θέλουμε να εμφανιστούμε έτοιμοι» δήλωσε ο τεχνικός Κώστας Παπαδόπουλος.
Σάββατο 19/3/2022: Σαντορίνης, 19.00, ΑΟ Θήρας – Oλυμπιακός ΣΦΠ (live streaming από το Α.Ο. Θήρας ΤV), Διαιτητές: Γεροθόδωρος – Μαρκάτης, Επόπτες: Δρόσος – Σαμοθράκης, Γραμματεία: Γαρδέλη, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα