Ο Δήμαρχος Θήρας Αντώνης Σιγάλας, θεωρώντας τη λογοδοσία ως βασική έκφραση δημοκρατικής ευθύνης και ως θεσμική υποχρέωση όλων των Αιρετών, ιδιαίτερα αυτών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, διοργανώνει το Σάββατο 9 Απριλίου στη 1:00 το μεσημέρι, στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο εκδήλωση απολογισμού για τα 2 χρόνια δημοτικής θητείας.

 

Ο Δήμαρχος θα παρουσιάσει το σύνολο του έργου της Δημοτικής Αρχής μέχρι σήμερα, καθώς και τον προγραμματισμό για το μέλλον.

 

Οι άμεσοι συνεργάτες του στην διοίκηση του δήμου, θα αναφερθούν ο καθένας στον τομέα της δικής του αρμοδιότητας. Οι ισχύοντες υγειονομικοί κανονισμοί και περιορισμοί δεν επιτρέπουν δυστυχώς τη μαζική παρουσία των δημοτών στον κλειστό χώρο της εκδήλωσης, για το λόγο αυτό έχει διανεμηθεί περιορισμένος αριθμός προσκλήσεων.

 

Γνωρίζοντας ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από όλους να ενημερωθούν για το έργο και τα σχέδια της Δημοτικής Αρχής η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας μέσω της τηλεοπτικής συχνότητας του Volcano TV καθώς και από τις διαδικτυακές πλατφόρμες του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού.

 

– Καλούμε όλες και όλους να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

 

Ο Δήμαρχος Θήρας 

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΙΓΑΛΑΣ