Ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να προκηρύσσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 7Χ7 «Dappos Sunday League 2022-2023», το οποίο θα διεξαχθεί στο γήπεδο ποδοσφαίρου στον Αγ. Γεώργιο.

Μέχρι την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα είτε με αποστολή e-mail στο dappossantorini@gmail.com, είτε τηλεφωνικά στα Γραφεία Διοίκησης του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ, ενώ ως την έναρξη του πρωταθλήματος οφείλουν να έχουν καταθέσει στον Οργανισμό την Κατάσταση Ομάδας, τις Υπεύθυνες Δηλώσεις και την Ιατρική Βεβαίωση (Κάρτα Υγείας) κάθε αθλητή. Να σημειωθεί ότι κάθε ομάδα μπορεί να δηλώσει μέχρι 15 παίκτες από 16 ετών και άνω.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με τις ομάδες να δημιουργούν ένα όμιλο και οι αγωνιστικές που θα πραγματοποιηθούν θα είναι ανάλογα με τον αριθμό των δηλωμένων ομάδων, με αυτές να αγωνίζονται από μία φορά με τις υπόλοιπες ομάδες.

Η νέα αγωνιστική ποδοσφαιρική σεζόν ξεκινάει και με οδηγό την προηγούμενη επιτυχημένη χρονιά θα επιχειρήσουμε και φέτος να προσφέρουμε στους συμμετέχοντες μία άρτια διοργάνωση, όπου το ευ αγωνίζεσθαι, η ευγενής άμιλλα και οι αξίες του αθλητισμού θα πρωταγωνιστούν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22860 24828.