Καλωσήρθες Νίκο!

Το νέο, δυναμικό και ενθουσιώδες αίμα των νησιών μας, επιλέγει ομάδες σύγχρονες, ομάδες που απαρτίζονται από ανοιχτόμυαλα μέλη, ομάδες που θα τους αγκαλιάσουν, θα τους ακούσουν, θα τους εμπιστευτούν, θα τους δώσουν το βήμα και τα μέσα για να υλοποιήσουν το όραμα τους για τη Σαντορίνη του αύριο!

Ο Νίκος Ρούσσος, 31 ετών, ήδη επιτυχημένος επιχειρηματίας του νησιού – ιδιοκτήτης τουριστικού γραφείου- έχει δείξει το ανήσυχο και ηγετικό πνεύμα του από τα εφηβικά του κιόλας χρόνια. Στη διετή θητεία του ως πρόεδρος του τότε 15μελούς, στο Γενικό Λύκειο Θήρας, κατάφερε με συνεχείς κινητοποιήσεις να πιέσει τους ιθύνοντες να ξεκινήσουν το έργο της επιμήκυνσης του Λυκείου, βάζοντας τότε κυριολεκτικά, αφού ξεκίνησε η επέκταση του Λυκείου, αλλά και μεταφορικά, τις βάσεις του οικοδομήματος!

Ο Νίκος, αγαπητό παιδί της γενιάς του αλλά και του χωριού του, της Έξω Γωνιάς, αγωνιά για το μέλλον του τόπου του, γι ‘ αυτό και αποφάσισε να ασχοληθεί για πρώτη φορά με τα κοινά, ώστε να μην αφήσει και άλλα χρόνια να πάνε χαμένα, να μην αφήσει την αδράνεια και την αδιαφορία να καταστρέψουν ολοκληρωτικά τα νησιά μας!

Καλωσήρθες Νίκο! Στο «ΤΩΡΑ» θα βρεις συναγωνιστές που θα σε βοηθήσουν να μετατρέψεις την έμπνευση σε πραγματικότητα! Ξέρουμε ακριβώς τον τρόπο! Το έχουμε κάνει, το κάνουμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε! Η 8η Οκτωβρίου είναι κοντά!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»