Ο Παναγιώτης Τσιργιέλης, του Σωτηρίου και της Αιμιλίας Δρόσου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κοντοχώρι, και αποφάσισε στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, να ενωθεί με την οικογένεια του ΤΩΡΑ, γνωρίζοντας πως μόνο έτσι θα μπορέσει να βοηθήσει το χωριό και τον τόπο του!

«Εμπιστεύομαι απόλυτα τον Μανόλη Ορφανό και γι’ αυτό τάχθηκα στο πλευρό του! Για να δώσουμε σάρκα και οστά στο όραμα του, για μια καλύτερη Σαντορίνη, που ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ!»

Ο Παναγιώτης, δραστήριος και πολύπλευρος, έχει τελειώσει Δημοσιογραφία, παρακολουθεί μαθήματα Βυζαντινής μουσικής, ασχολείται με τους ψαλμούς και το αναλόγιο της εκκλησίας, ενώ γενικότερα είναι λάτρης της Τέχνης και του Πολιτισμού -εξ ου και η δίψα του να ασχοληθεί με τα Κοινά, ώστε να μπορέσει να συμβάλει στην πολιτιστική ανάπτυξη των νησιών μας!

Μέλος του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Θήρας και διαχειριστής των ιδιόκτητων καταστημάτων στο εμπορικό κέντρο των Φηρών απο το 2004, ο Παναγιώτης πασχίζει με κάθε όπλο που έχει στη διάθεση του, για μια σύγχρονη Σαντορίνη!

Πρώτο εκλεγμένο μέλος της αντιπολίτευσης στο τοπικό των Φηρών το 2011, μέλος του Δ.Σ του ΔΑΠΠΟΣ στις δημοτικές εκλογές το 2015, και ξανά τοπικός σύμβουλος στη δημοτική ενότητα Φηρών το 2019, ο Παναγιώτης χρόνια τώρα δηλώνει το παρών ως ενεργός πολίτης που  νοιάζεται και συμμετέχει !

Καλωσήρθες Παναγιώτη! Η ευγένεια, το ήθος και η ενσυναίσθησή σου, είναι χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στην οικογένεια μας, και είναι αυτά που θα γίνουν η κινητήριος δύναμη μας για μια νέα εκπληκτική πορεία μετά τις 8 Οκτωβρίου!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»