Με μια δήλωση η πρώην έπαρχος κ. Λειβαδάρου δημοσιοποιεί όπως προανήγγειλε όλα τα έγγραφα που επικαλέστηκε κατά την διάρκεια της πρόσφατης συνέντευξής της.

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες.
Συνεπής πάντα στα όσα έχω δηλώσει, δημοσιοποιώ σήμερα τα έγγραφα που επικαλέστηκα κατά την διάρκεια της πρόσφατης συνέντευξής μου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Όντως είναι αιτήματα διατυπωμένα με αυστηρό ύφος όπως είπε και ο κ. Λεονταρίτης προς την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση.
Διεκδικούσα και θα διεκδικώ πάντα για τα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Θήρας, όσο κι αν αυτό ενοχλεί την παρέα που κατάργησε μετά από διαβουλεύσεις σε σκοτεινά δωμάτια τον μοναδικό εκπρόσωπο των νησιών στην Περιφέρεια.
Αυτή την παρέα που θεωρούσε πάντα κακό σπυρί, στο σώμα του παλαιοκομματικού και απολιθωμένου συστήματος που χρόνια τώρα ταλαιπωρεί τους πολίτες ταυτισμένο με συμφέροντα, μια νεαρή εκπρόσωπο της Σαντορίνης που διεκδικούσε τα καλύτερα για το τόπο της.
Θα είμαι πάντα απέναντι σε αυτούς που άλλαζαν την κυκλοφορία των οχημάτων δημιουργώντας κόμβους που δυσκόλευαν τη ζωή των κατοίκων για να στηρίξουν τοπικά συμφέροντα.
Αυτούς που νομίζουν πως με την απραξία τους και χάρις στις συμμαχίες τους με τοπικά συμφέροντα θα καταφέρουν να διαιωνίσουν την κυριαρχία τους.
Αυτούς που μέσα σε μια νύχτα κατάργησαν την εκλεγμένη Έπαρχο, δώρησαν το Επαρχείο, στους φίλους τους.
Θα είμαι εδώ, απέναντί τους, να διεκδικώ για το τόπο μου, για την νεολαία μας, για τα παιδιά μας.
Όσο κι αν ενοχλεί, τους διαβεβαιώνω πως δεν θα κρυφτώ σε κανένα καβούκι όπως προσπάθησαν να μεθοδεύσουν, αλλά θα με βρίσκουν πάντα όρθια να λογοδοτώ μόνο σε αυτούς που με έστειλαν να τους εκπροσωπήσω και να παλεύω ακόμα και μόνη, με τα άνομα συμφέροντα που τους στηρίζουν.

Καλώ τους νέους και τις νέες του νησιού αλλά και κάθε πολίτη που αγαπά το τόπο μας να σταθούν απέναντι στο κατεστημένο που καταστρέφει μέρα με τη μέρα το τόπο μας.
Άλλωστε τελειώνει  ο χρόνος τους, πλησιάζουν Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές.