Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης και ο Δήμος Θήρας σας ενημερώνουν πως από τη Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018 θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για το «Φεστιβάλ Στρογγύλη».

Μ’ ένα ποικίλο πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει από ροκ συναυλίες μέχρι Stand Up Comedy Show, το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου στον προαύλιο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου.

Το εισιτήριο είναι ενιαίο και το κόστος του ανέρχεται στα 20 ευρώ για όλες τις ημέρες, ενώ η είσοδος για παιδιά μέχρι δώδεκα ετών είναι ελεύθερη. Επίσης, στα πλαίσια της στήριξης των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας και θέλοντας να δώσουμε την ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερους να παρευρεθούν σε αυτή τη γιορτή του πολιτισμού παρέχουμε τη δυνατότητα με την επίδειξη της ανάλογης κάρτας σε απόρους και ανέργους να παρακολουθήσουν ελεύθερα τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ, ενώ για τους πολύτεκνους προσφέρουμε για κάθε εισιτήριο που θα αγοράσουν μία επιπλέον δωρεάν πρόσκληση.

Η προπώληση θα πραγματοποιείται από Δευτέρα έως Παρασκευή (8:00 – 15:00) στα γραφεία διοίκησης του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.

Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 22860-24828, να επικοινωνείτε μέσω e-mail στη διεύθυνση dappossantorini@gmail.com ή να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας www.dappos.gr.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του «Φεστιβάλ Στρογγύλη» έχει ως εξής:

30 Αυγούστου
Μαρίνα Σάττι & Fones
31 Αυγούστου
Ματθίλδη Μαγγίρα
1 Σεπτεμβρίου
Λάκης Παπαδόπουλος
Παντελής Αμπαζής
Γεράσιμος Γεννατάς
Opera Chaotique
Βανέσα Αδαμοπούλου
2 Σεπτεμβρίου
Τόνι Σφήνος
3 Σεπτεμβρίου
Γιάννης Αγγελάκας

Ώρα Έναρξης: 20:30
Χορηγός Μετακίνησης: Hellenic Seaways

Με τιμή,
Ο Πρόεδρος

Τζούρος Ελευθέριος