Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός σύλλογος ΘΗΡΑΣ «Άγιος Ευσταθιος» σε αυτή την δύσκολη συγκυρία για το νησί μας έθεσε όλη την δύναμη του στην υπηρεσία των συνανθρώπων μας και σε όσους την έχουν ανάγκη .


Στο πλαίσιο αυτό προχωράει σε ακόμα μια κίνηση αγάπης και αλληλεγγύης προς τον συνανθρώπων μας κατασκευάζοντας 600 χειροποίητες υφασμάτινες μάσκες ως μέτρο προστασίας έναντι της πανδημίας σύμφωνα πάντα με τις ενδείξεις ιατρών και φαρμακοποιών τις περιφέρειας μας.
Οι μάσκες παραδόθηκαν σήμερα από τον Σύλλογο μας στον Δήμο ΘΗΡΑΣ 400 τεμάχια και στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΘ ΘΗΡΑΣ 200 τεμάχια .
Ευχαριστούμε θερμα την Πρόεδρο του συλλόγου Κα Μαργαριτα Δακουτρου για την πρωτοβουλία της αυτή καθώς και τις Κες Ειρηνη Φυτρου και Κατερίνα Ξαγοράρη ( ΜΕΣΣΑΡΙΑ ) αλλά και το μέλος του συλλόγου μας Κα Μελιχουρτη Μαρια που διέθεσαν χρόνο για να πραγματοποιηθεί αυτή η πράξη αγάπης και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας .
Ο Πολιτιστικός μας συλλογος έχει τις πόρτες ανοιχτές για όσους συνανθρώπους μας το έχουν ανάγκη, ελπίζουμε σύντομα να ΒΡΕΘΟΥΜΕ και πάλι όλοι μαζί σε αγαπημένα ανταμώματα .

Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Συλλογος
ΘΗΡΑΣ «Ο Άγιος Ευσταθιος»

Εκ του ΔΣ