Ακόμα μια φορά, μια  σχετικά δυνατή βροχή, δημιούργησε τα «γνωστά προβλήματα» στα «γνωστά σημεία» του νησιού.

Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι από την περιοχή του Μονόλιθου, και μάλιστα από το μοναδικό δρόμο που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει για να διασχίσει το σημείο, αφού ο παράλληλος δρόμος του αεροδρομίου είναι κλειστός εδώ και πολλούς μήνες.

Σε κάθε περίπτωση, ανεξαρτήτως του προβλήματος (που χρονίζει) στο δρόμο παράλληλα του αεροδρομίου, το συγκεκριμένο σημείο που βρίσκεται ακριβώς μπροστά στο εργοστάσιο της ΔΕΗ, κάθε φορά που βρέχει συσσωρεύει ποσότητα νερού ικανή να μας βάζει σε σκέψεις για το αν αναλόγως την εποχή και τις καιρικές συνθήκες, πρέπει να τον διασχίζουμε με αυτοκίνητο ή με βάρκα!

Καθόλου αστείο δεν είναι βεβαίως  αυτό που συμβαίνει, καθώς στην περιοχή κατοικούν συμπολίτες μας και δραστηριοποιούνται επιχειρήσεις.

Η ενημέρωση που έχουμε έως αυτή την ώρα από την Αντιδήμαρχο κα Κίτσου η οποία επικοινώνησε άμεσα μαζί μας για το θέμα  είναι πως ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος για την Πολιτική Προστασία κ. Μαντούσης, καθώς και ο Αντιδήμαρχος κ. Δρόσος  βρίσκονται στο σημείο.

 

Η ερώτηση που προκύπτει (και δεν είναι η πρώτη φορά) είναι τι τελικά απαιτείται να γίνει διαδικαστικά και κυρίως πρακτικά για να διορθωθεί η κατάσταση οριστικά.

Τέλος, επειδή δεν επιθυμούμε να επιρρίψουμε ευθύνες αν δεν υπάρξει ξεκάθαρη απάντηση για το ποιοι είναι οι αρμόδιοι που έπρεπε ήδη να έχουν παρέμβει στο σημείο, τονίζουμε ότι θα απευθυνθούμε σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς  για να ενημερωθούμε και να σας ενημερώσουμε.