Ο Δήμαρχος Θήρας Αντώνης Σιγάλας με προσωπικό μήνυμα, στέλνει τις ευχές του, σε όλους τους μαθητές για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

“Εύχομαι καλή δύναμη σε όλες και όλους, όπως και στους γονείς που μέσα σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία, στηρίζουν τις προσπάθειές των μαθητών μας, αλλά και στους εκπαιδευτικούς που είναι αρωγοί και καθοδηγητές σε κάθε βήμα τους.”

“Ιδιαίτερα στους νέους και νέες των νησιών μας που μέσα από τις αντίξοες συνθήκες, λόγω της πανδημικής κρίσης, κλήθηκαν να αλλάξουν μέσα στην σχολική χρόνια που πέρασε, την δια ζώσης εκπαίδευση με την τηλεκπαίδευση, δημιουργώντας ένα επιπλέον άγχος και ένταση στην καθημερινότητα τους, εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία”.

– “Η σκέψη κι οι ευχές όλων μας να σας συνοδεύουν. Καλή επιτυχία!” καταλήγει ο Δήμαρχος Θήρας Αντώνης Σιγάλας.

 

Μήνυμα Αντιδημάρχου Παιδείας

Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Θήρας κ. Γιώργος Στεφανάκης, εύχεται ολόψυχα στην κάθε μαθήτρια και κάθε μαθητή ξεχωριστά, να ολοκληρώσουν με επιτυχία αυτή την μεγάλη πρώτη εκπαιδευτική δοκιμασία και στη συνέχεια την επίτευξη των στόχων τους .

Η συμμετοχή των μαθητών της Θήρας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, συνεχίζει στο ευχετήριο μήνυμα του ο Αντιδήμαρχος, είναι αναμφίβολα σημαντική και θα επηρεάσει τη μελλοντική τους σταδιοδρομία.

Ωστόσο η δοκιμασία αυτή, είναι μόνο μια εισαγωγή στην δυναμική που απαιτείται να αναπτύξουν και στην υπόλοιπη πορεία της ζωής τους και σε κάθε περίπτωση χρειάζεται να τους διακατέχει η ψυχραιμία, δίχως κανένα άγχος.

Η επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις είναι μεν σημαντική, ωστόσο δεν αποτελεί μονόδρομο και θα υπάρξουν ακόμη πολλές ευκαιρίες στη ζωή τους, που θα έχουν τη δυνατότητα να πετύχουν κάθε στόχο που θα βάλουν,  εκπληρώνοντας τα όνειρά τους.