Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα δώσει και πάλι το παρόν στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό μαγειρικής για νέους σεφ, ηλικίας από 18 έως 26 ετών. Η μέχρι σήμερα παρουσία της στον ετήσιο αυτό διαγωνισμό έχει αποφέρει δύο χρυσά μετάλλια, το 2016 με τον Σταμάτη Μισομικέ στη Βαρκελώνη στην Ισπανία και την Ειρήνη Γεωργουδιού στη Ρόδο κι ένα αργυρό με τον Αντώνη Δημοβασίλη στο Γκάλγουεϊ στην Ιρλανδία, γεγονός που αναδεικνύει τις μεγάλες γαστρονομικές δυνατότητες των νησιών μας. Αναμφίβολα η γαστρονομία παίζει κυρίαρχο ρόλο στην προσέλκυση τουριστών υψηλής ποιότητας, γι αυτό και η Περιφέρεια δίνει έμφαση στην πολυδιαφημισμένη αυτή εκδήλωση με οργανωμένη παρουσία.
Διαβάστε επίσης
04 Μαΐου, 2024
Νότιο Αιγαίο: Πότε μπαίνουν στην…πρίζα οι ηλεκτρικές διασυνδέσεις Δωδεκανήσου και Κυκλάδων
24 Απριλίου, 2024
Δένουν κάβους τα πλοία της ακτοπλοΐας την 1η Μαΐου – Συμμετέχει η ΠΝΟ στην απεργία της ΓΣΕΕ
17 Απριλίου, 2024
Σε Καστελόριζο, Σαντορίνη, Νάξο και Πάρο ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, για τη Λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας
15 Απριλίου, 2024