Μέσα σε ένα κλίμα Ομόνοιας, Αγάπης και Σεβασμού Τιμήσαμε τους συγχωριανους πατριώτες μας που εκτελέστηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα την 29 Απριλίου 1944 δίνοντας μας το δικαίωμα στο να ζούμε Ελεύθεροι και να Απολαμβανουμε όλα τα αγαθά. Ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για να μην ξεχαστεί ποτέ εκείνη η μέρα!!!!
Θέλω να ευχαριστήσω τους Βουλευτές των Κυκλάδων κ.Βρουτση Ιωάννη και κ. Συρμαλενιο Νικόλαο για την παρουσία τους στην εκδήλωση μας, τον κ.Δημαρχο Θήρας Σιγαλα Αντώνη για τη στήριξη της προσπάθειας που έγινε, τον κ.Επαρχο Θήρας Δαρζεντα Χαράλαμπο για τα συγκινητικά λόγια που είπε στο χαιρετισμό του προς τους συγχωριανους μου, τους Αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων κ.Ζωρζο Νικόλαο, κ.Ορφανο Μανώλη και κ. Αργύρου Μαρία καθώς και τους δημοτικούς συμβούλους που παραβρέθηκαν. Με μεγάλη μου χαρά υποδεχτηκα τους Προέδρους των Κοινοτήτων μας κ.Μπαικα Γουλιέλμο, κ.Μαρτιδη Νικόλαο, κ.Ρενιερη Γεώργιο, κ. Παγωνη Αντώνη, κ.Πελεκη Μαριάννα και κ.Πιτσικαλη Τουσα. Η αποδοχή της πρόσκλησης μας από τους Διοικητές των Σωμάτων Ασφαλείας και Στρατιωτικών Αρχών καθώς σε συνδυασμό με την Έπαρση και την Υποστολη της Ελληνικής μας Σημαίας από τον 2ο Λόχο Εθνοφυλακης με την φιλαρμονική του Δήμου μας να δίνει τον τόνο τραγουδώντας όλοι μαζι τον Εθνικό μας Ύμνο ήταν η επικύρωση μιας πετυχημένης εκδήλωσης που στόχο είχε να Τιμήσει τους ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ!!!!
Υ.γ. ευχαριστώ την ομάδα μου για τη βοηθεια τους σε ότι χρειάστηκα, τον κ.Καφουρο Μανώλη και την κ.Σιγαλα Μαριεττα που ήταν οι βασικοί παράγοντες της εκδηλωσης και τα κορίτσια/ αγόρια με τις απαγγελίες των ποιημάτων και των βιογραφικών.
Υ.γ 2 ευχαριστω τα συνεργεία του Δήμου Θήρας (ελειοχρωματιστες, ηλεκτρολόγοι ,τμήμα καθαριότητας και ΔΑΠΠΟΣ) για όλες τις ενέργειες τους.
Με εκτίμηση,
Ο Προεδρος Κοινοτητας Βουρβουλου
Καφουρος Αρτεμιος