Εφτασε και αυτή η ημέρα.
Να δημοπρατήσουμε το έργο-λύση στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων στο μοναδικό νησί της Σαντορίνης.
Στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, και με την παρουσία του Γ. Γραμματέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Μανώλη Γραφάκου, του Δημάρχου Θήρας Αντώνη Σιγάλα και του Δημάρχου Ρόδου και Αντιπροέδρου του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου Αντώνη Καμπουράκη, παίρνουμε την τελική απόφαση δημοπράτησης του έργου που χρηματοδείται απο το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ΥΜΕΠΕΡΑΑ του Υπουργείου Περιβάλλοντος και κινητοποιεί και ιδιωτικά κεφάλαια, αφού πρόκειται για έργο Σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα.
Μεγαλύτερο εύρος συνεργασιών που απαιτήθηκαν για την δρομολόγηση αυτού του έργου δεν έχει ξαναγίνει, αλλά όπως έχουμε ξαναπεί : αγαπάμε τις συνεργασίες και τη συνένωση των δυνάμεων.
Ειδικά αυτές τις συνεργασίες που δίνουν λύσεις σε χρόνια προβλήματα.
Που μας πηγαίνουν Μπροστά ✌️
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και κείμενο που λέει "สah aegean 3 EN ΥΜΕΠΕΡΑΑ Bอสด Στον Φορέα τα περιβαλλοντικά Διαχείρισης μέτωπα Στερεών των νησιών Αποβλήτων κλείνουν Νοτίου Αιγαίου ένα-ένα ΚΑΘΕ #Santorini ΜΕΡΑ ΝΗΣΙ+ΕΡΓΟ 17.515.000,00€ Προχωράμε στην άμεση δημοπράτηση για: .Κατασκευή Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων .Κατασκευή Μονάδας Κομποστοποίησης Οργανικών Κατασκευή Χώρου Υγειονομικής Ταφής"