![]()
«Σε όλη την Ελλάδα, ένας τυπικός οικοδεσπότης στην Airbnb νοικιάζει ένα σπίτι για μόλις 24 διανυκτερεύσεις το χρόνο, ενώ περισσότεροι από ένας στους δύο αναφέρουν ότι το επιπλέον εισόδημα από αυτή τη δραστηριότητα τους βοηθάει να συντηρούν τα σπίτια τους. Αναγνωρίζουμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν ορισμένες γειτονιές της Αθήνας – όπου η τουριστική κίνηση είναι ιδιαίτερα συγκεντρωμένη ή η διαθεσιμότητα σπιτιών σπάνια – και θέλουμε να συνεργαστούμε με την ελληνική κυβέρνηση σε στοχευμένες και αναλογικές λύσεις που θα βοηθήσουν στην εξισορρόπηση των οφελών της φιλοξενίας με τις ανάγκες αυτών των περιοχών».
Η Airbnb συνεργάζεται με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) από τον Απρίλιο 2021 για την παροχή όλων των δεδομένων της από τις καταχωρήσεις στην χώρα, μια συμφωνία ορόσημο βέλτιστης πρακτικής σε ολόκληρη την Ευρώπη.
|
Διαβάστε επίσης
03 Ιουλίου, 2025
Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Παρασκευή 4/7 το Σάββατο 5/7 την Κυριακή 6/7 Δευτέρα 7/7 και Τρίτη 8/7/2025
03 Ιουλίου, 2025
Ο «Παγκράτιος Πολιτιστικός & Περιβαλλοντικός Σύλλογος Καμαρίου» σας προσκαλεί με χαρά στο καθιερωμένο Νησιώτικο Γλέντιπρος τιμήν του Αγίου Παγκρατίου
04 Ιουλίου, 2025
Ο Δήμος Θήρας ανακοινώνει την προκήρυξη Διαγωνισμού για την ανάπλαση της πλατείας Σαρπάκη – Ένα εμβληματικό έργο στην καρδιά των Φηρών
03 Ιουλίου, 2025
Το μεγαλύτερο διεθνές συνέδριο ηφαιστειολογίας που διεξάγεται στον κόσμο κάθε 4 χρόνια βράβευσε την Ευη Νομικού.-
03 Ιουλίου, 2025
Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Παρασκευή 4/7 το Σάββατο 5/7 την Κυριακή 6/7 Δευτέρα 7/7 και Τρίτη 8/7/2025
03 Ιουλίου, 2025