Σήμερα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της Α1 γυναικών βόλεϊ στο ξενοδοχείο King George στην Αθήνα, σε μια εξαιρετικά όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης. Όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος παρουσιάστηκαν με λαμπρό τρόπο, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Υπουργός Αθλητισμού, κ. Βρούτσης, ο οποίος βράβευσε την περσινή αθλήτρια της ΑΕΚ, Εβίτα Ξηντάρα, η οποία φέτος θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Α.Ο. Θήρας.
Ο κ. Βρούτσης, με την ομιλία του, τόνισε τη σημασία της ενίσχυσης του γυναικείου αθλητισμού και ειδικότερα του βόλεϊ, αναγνωρίζοντας πως το άθλημα αυτό αποτελεί ένα από τα πιο υψηλού επιπέδου αθλήματα στην Ελλάδα. Επιβεβαίωσε, επίσης, την πλήρη υποστήριξη του Υπουργείου Αθλητισμού, δεσμευόμενος να συνεχίσει να στηρίζει κάθε προσπάθεια ανάπτυξης και ανάδειξης του ελληνικού βόλεϊ.
Ήταν μια εκδήλωση που μας γέμισε χαρά και αισιοδοξία, και ελπίζουμε πως τέτοιες όμορφες πρωτοβουλίες θα συνεχιστούν κάθε χρόνο. Το ελληνικό γυναικείο βόλεϊ αξίζει τη στήριξη όλων μας, και ευχαριστούμε τόσο την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για την άρτια διοργάνωση, όσο και τον Υπουργό για τις δεσμεύσεις του προς τον αθλητισμό και ειδικά προς το γυναικείο βόλεϊ.