Εγκαινιάσαμε ένα δυναμικό και γεμάτο ζωή Περίπτερο στην 89η ΔΕΘ, με κεντρικό σύνθημα το «Ο Αθλητισμός Αλλάζει» και με θεματικό άξονα την είσοδο της Τεχνητής Νοημοσύνης στον Αθλητισμό.
Παρουσιάσαμε το καινοτόμο επιστημονικό πρόγραμμα ανίχνευσης ταλέντων που θα εισαχθεί στα σχολεία, ανοίγοντας τον δρόμο για μια πιο στοχευμένη ανάπτυξη του αθλητισμού.
Ήταν μεγάλη χαρά να υποδεχθούμε στο Περίπτερο και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, που συνομίλησε με Ολυμπιονίκες μας, παρακολούθησε το εντυπωσιακό πρόγραμμα επιδείξεων των πρωταθλητριών της ακροβατικής γυμναστικής και έδειξε έντονο ενδιαφέρον για το νέο πρόγραμμα ΑΙ.
Είχα την ευκαιρία να μιλήσω για όλες τις μεγάλες καινοτομίες και τη δράση των φορέων μας, ενημερώνοντας τον κόσμο για το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού.




