Από νωρίς φαίνεται να ανοίγει η προεκλογική περίοδος αφού 8 μήνες πριν από τις Δημοτικές εκλογές η Δημοτική αρχή φέρνει για συζήτηση στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης 11 Σεπτεμβρίου το θέμα της κατασκευής 2ου τελεφερίκ.
Το θέμα φιγουράρει στην 10η θέση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και την εισήγηση θα κάνει ο πρόεδρος των Φηρών και του Ιδρύματος Λ&Ε Νομικού κ. Κανακάρης.
Σημειώνουμε ότι στην αρχή της 2ης θητείας της η Δημοτική αρχή είχε υποσχεθεί πως θα κατασκευάσει 2ο τελεφερίκ αλλά το θέμα πάγωσε για 5 χρόνια χωρίς ουσιαστικά να γίνει τίποτα, πέρα από μια μελέτη σκοπιμότητας η οποία και απέδειξε πως ένα νέο τελεφερίκ θα είναι και χρήσιμο αλλά κυρίως κερδοφόρο για το Δήμο Θήρας.
Διαβάστε επίσης
05 Αυγούστου, 2025
Τρίτη 6 Αυγούστου – Παραδοσιακό πανηγύρι στον Ι.Ν.του Σωτήρος στις Μέσα Κατοικιές
05 Αυγούστου, 2025
Συνελήφθη 41χρονος για παράνομη οπλοκατοχή και αιχμαλωσία άγριου πτηνού στη Θήρα.
06 Αυγούστου, 2025
Αφιερωματική Ξενάγηση από τον Μανώλη Λιγνό στην Έκθεση «Ίχνη Θηραϊκής Λαογραφίας» (9/8, 19.00)
06 Αυγούστου, 2025
πολιτική προστασία Δήμου Θήρας: Υψηλός Κίνδυνος Πυρκαγιάς την Πέμπτη 7 Αυγούστου 2025 – Έκτακτα Μέτρα Πρόληψης
05 Αυγούστου, 2025
Τρίτη 6 Αυγούστου – Παραδοσιακό πανηγύρι στον Ι.Ν.του Σωτήρος στις Μέσα Κατοικιές
05 Αυγούστου, 2025