Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο Πανθηραϊκός, με την ομάδα μας να επικρατεί του Ηλυσιακού με 2-0, στο παιχνίδι που έγινε την Κυριακή (14/10) στο κατάμεστο Δημοτικό Γήπεδο Πανθηραικού.

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο από τα πρώτα λεπτά, και κατάφερε να προηγηθεί στο 12ο λεπτό. Ο Κόντης με ωραία σέντρα βρήκε τον Γαϊδαρτζή ο οποίος με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Λίγα λεπτά αργότερα ο Κονσταντίνοφ ανατράπηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή με τη διαιτητή του αγώνα κ. Αντωνίου να υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μάνιας ο οποίος από τα έντεκα βήματα διαμόρφωσε το 2-0. Με τη σέντρα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στη μείωση του σκορ όμως ο Διαμαντής απομάκρυνε εντυπωσιακά το σουτ του Τσίτσαρη. Στο 38’ και έπειτα από σέντρα του Κόντη στο δεύτερο δοκάρι ο Γαϊδαρτζής δεν κατάφερε να σκοράρει στέλνοντας τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Ακολούθησε ένα σουτ από τον Τσίτσαρη με τον Διαμαντή να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να απομακρύνει.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα ήταν διαφορετική με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν περισσότερο, χωρίς όμως να καταφέρουν να δημιουργήσουν μεγάλες ευκαιρίες. Στο 55’ ο Κόντης βρήκε τον Γαϊδαρτζή ο οποίος έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Μιχελής απομάκρυνε. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Γαϊδαρτζής έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στη μεγάλη περιοχή και ανατράπηκε από τον Μουσταφίδη, ο οποίος αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Κονσταντίνοφ ο οποίος προσπάθησε να νικήσει τον Μιχελή με μια σκαφτή εκτέλεση, όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων κατάφερε με υπερένταση να απομακρύνει. Έτσι το 2-0 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν η κ. Αντωνίου, με βοηθούς τους κ.κ Καραθανάση και Βιτσεντζάτο.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Ανδρέας Σκέντζος) Διαμαντής, Τσίγκρος, Μπιρμπίλι, Παληγεώργος, Λούκας, Κόντι (88′ Πολυκρέτης), Κονσταντίνοφ, Γαϊδαρτζής, Μάνιας, Ντούμος (65′ Σιλλιγαρδάκης), Γκίκας.

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Βορύλλας, Αγοραστός, Πέκα, Κωλέτσης, Τσάκα

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου) Μιχελής, Μεξής, Παπαδημητρίου (76′ Γκέζος), Πιπίνης (56′ Ντούνης), Μουσταφίδης, Λαμπρόπουλος, Κατσίβελας (54′ Σεράνι), Τσίτσαρης, Μάλτσι, Ρόππας (88′ Κονδύλης), Κρεββατάς.

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι:Βάγι, Κοντοπίδης, Γιαβρούδης

958289E9-8E6A-475E-B6C4-D0A0AB505799