Ακόμη ένα βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό πιάνου πρόσθεσε στο ενεργητικό της η 13χρονη Ευαγγελία (Εβελίνα) Τσιαντζή-Μαντέ από τη Σαντορίνη.

Δύο μήνες μετά τη διπλή της βράβευση, τον Οκτώβριο του 2020 από το Hong Kong, έρχεται ένα νέο βραβείο αυτή τη φορά από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο διαγωνισμός, που τελεί υπό την αιγίδα του Πρίγκιπα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και διοργανώνεται από την Ακαδημία Καλών Τεχνών, διεξήχθη το Δεκέμβριο του 2020 και τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν πριν από λίγες μέρες.

Η Εβελίνα Τσιαντζή-Μαντέ συμμετέχοντας με ένα απαιτητικό δεξιοτεχνικά πρόγραμμα με έργα του Frédéric Chopin, κέρδισε 3ο Βραβείο στο διεθνή διαγωνισμό “Fujairah International Piano Competition 2020” ανάμεσα σε 43 διαγωνιζόμενους στην ηλικιακή κατηγορία Β (11-13 ετών).

Το επίπεδο των διαγωνιζόμενων ήταν πολύ υψηλό και την κριτική επιτροπή αποτελούσαν διακεκριμένοι πιανίστες συναυλιών από την Ιταλία, τη Μογγολία και τη Ρωσία.

Η διάκριση αυτή επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο τεχνικής, μουσικότητας και ερμηνείας της Εβελίνας καθώς και την άρτια προετοιμασία που πραγματοποιεί με καθηγητή τον πατέρα της Γιώργο Τσιαντζή.

Στα παρακάτω link μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό:

3rd Prize Winner in Fujairah International Piano Competition 2020 – Evangelia Tsiantzi-Mante – YouTube

και το online streaming στο παρακάτω video από το 1:06:40 ως το 1:16:20:

FUJAIRAH INTERNATIONAL PIANO COMPETITION – CATEGORY B (part 3) – YouTube

https://www.ffaa.ae/fipc2020