ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΔΑΡΖΕΝΤΑ – ΚΟΥΤΡΟΥΛΙΑ
Υποψήφια Βουλευτής Κυκλάδων με το Κίνημα Αλλαγής.

Κίνημα Αλλαγής και συνεργασίες.

Τελευταία παρατηρούνται αγωνιώδεις προσπάθειες εκ μέρους της ΝΔ αλλά και του ΣυΡΙζΑ να πείσουν ότι το Κίνημα Αλλαγής θα συνεργαστεί μαζί τους, μετά τις εκλογές.

Οι προσπάθειες αυτές που πραγματοποιούνται μέσω μεγάλων εφημερίδων συγκεκριμένης ιδιοκτησίας, απέχουν εντελώς από την πραγματικότητα και σκοπό έχουν την αποδυνάμωση του Κινήματος Αλλαγής το οποίο ανεβαίνει διαρκώς στις δικές τους δημοσκοπήσεις.
Πρόκειται στην ουσία για έναν βρώμικο πόλεμο.

Το Κίνημα Αλλαγής θα ασκήσει υπεύθυνη αντιπολίτευση!

Ακολουθούν σημεία από συνέντευξη του Μανώλη Χριστοδουλάκη Γραμματέα Κινήματος Αλλαγής στην εκπομπή «AΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ» με τους δημοσιογράφους Χ.Κούτρα & Γ.Ντσούνο πάνω στο θέμα:
« Απέναντι στη ΝΔ που έρχεται επελαύνουσα με συντηρητική ατζέντα χωρίς δέσμευση για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, για τις συλλογικές συμβάσεις, που αποσιωπά τη στάση της απέναντι στο ασφυκτικό πλεόνασμα του 3,5%, που δεν αναλαμβάνει δεσμεύσεις για τις συντάξεις, το «Υπερταμείο» και τη Δημόσια Περιουσία.

Υπάρχει ανάγκη να είμαστε ισχυρή υπεύθυνη Αντιπολίτευση ως αντίβαρο, για να εγγυηθούμε πλέγμα ασφάλειας και προστασίας για τους πολίτες σε όλα τα επίπεδα.

Με τη δύναμη που θα μας δώσει ο ελληνικός λαός θα εγγυηθούμε τη υπεύθυνη αντιπολίτευση και όχι την αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ που θα ξαναρχίσει να πετάει πέτρες άκριτα με ακραίο ανεύθυνο λαϊκισμό.
Είναι σαφές ότι δεν τίθεται θέμα μετεκλογικής συνεργασίας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ωστόσο, σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας της ΝΔ υπάρχουν κοινοβουλευτικές διαδικασίας για να μην οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές εκ νέου και σε νέες περιπέτειες.

Θα δίνουμε ψήφο σε ό,τι έρχεται στη Βουλή και είναι προς το συμφέρον του ελληνικού λαού.
Δίνουμε έμφαση στην αλλαγή του εκλογικού νόμου, στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, στην αλλαγή των όρων για τα πλεονάσματα και την ολοκλήρωση της Συνταγματικής Αναθεώρησης.

Για να μην πάει η χώρα σε απλή αναλογική, απαιτούνται 200 ψήφοι στη Βουλή και όχι 151, για την αλλαγή του εκλογικού νόμου. Άρα, η πιο χρήσιμη ψήφος για την πολιτική σταθερότητα στη χώρα είναι αυτή στο Κίνημα Αλλαγής. »