Έχω πει να μην απαντώ σε επιθέσεις «συναδέλφων» και σε ότι με αφορά προσωπικά πραγματικά αδιαφορώ.
Όταν όμως δέχεται επιθέσεις , το μέσο που δίνει μεροκάματο σε μένα και σε καμιά δεκαπενταριά ακόμα συναδέρφους μου θεωρώ πως  οφείλω να το προστατεύσω, αλλά κυρίως να πω την αλήθεια στους τηλεθεατές μας, με αποδείξεις όμως κι όχι με κατευθυνόμενα από τοπικούς πολιτικούς παράγοντες και τους εκπροσώπους τους λασπολογήματα.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ
Το κανάλι της Σαντορίνης  κι εγώ προσωπικά ουδεμία σχέση είχαμε με την οργάνωση της παρουσίασης του απολογισμού της διετίας του Δήμου.
Το κανάλι της Σαντορίνης  κι εγώ προσωπικά ουδεμία σχέση είχαμε με την κατασκευή του βίντεο που προβλήθηκε από τους διοργανωτές.
Το κανάλι της Σαντορίνης κι εγώ προσωπικά κληθήκαμε να μεταδώσουμε , μετά από το αίτημα του Δήμου, την εκδήλωση και αυτό κάναμε, αφού θεωρήσαμε πως έχουμε υποχρέωση να το κάνουμε για ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΎΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ.
Το Βίντεο της εκδήλωσης μας παραδόθηκε 10 λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης από τους διοργανωτές για να μεταδοθεί.
Δεν γνωρίζουμε και δεν μας έγινε γνωστό ποιος το κατασκεύασε και πότε.
Το κανάλι της Σαντορίνης, κι εγώ προσωπικά πριν λίγες μέρες είχαμε παρουσιάσει μια αντίστοιχη εκδήλωση της ΔΕΥΑΘ από το εστιατόριο ΜΑΡΙΩ, για την οποία δεν δεχθήκαμε καμιά επίθεση !!
και αν γίνει αίτημα από όποιαδήποτε Δημοτική Παράταξη, ή φορέα, φυσικά και θα είμαστε εκεί.
Η προβολή του Βίντεο κατά τη διάρκεια των ομιλιών έγινε με μηχάνημα προβολής του Μπελλώνειου που χειρίζονταν οι διοργανωτές της εκδήλωσης και όχι εμείς.
Τέλος το ευχαριστώ του Δήμαρχου προς το κανάλι της Σαντορίνης ήταν αυτονόητο καθώς μόνο το κανάλι μετέδωσε την εκδήλωση ανιδιοτελώς όπως πάντα και  όχι μόνο δεν πήρε δεκάρα τσακιστή από την μετάδοση, αλλά πέρα του κόπου μας πληρώσαμε και 40 ευρώ για να πάρουμε γρήγορο ίντερνετ.
Αυτή είναι η αλήθεια λοιπόν και επικαλούμαι το προσωπικό του Μπελλώνειου προς απόδειξη των λεγομένων μου.
Θα μου πείτε γιατί τα γράφω αυτά.
Για δυό λόγους:
Ο πρώτος γιατί θεωρώ άδικο να κατηγορείται ένα μέσο, από αυτοσχέδιους σωτήρες της Σαντορίνης και τους πολιτικούς που κρύβονται επιμελώς πίσω τους.
Και ο δεύτερος:
Αισθάνομαι υπερήφανος που εργάζομαι σε μια επιχείρηση που στα 32 χρόνια λειτουργίας της:
Δεν έχει ποτέ απολύσει υπάλληλο, αντίθετα έδωσε και αποζημιώσεις σε υπαλλήλους που παραιτήθηκαν καθώς δεν μπόρεσαν να σηκώσουν το βάρος της καθημερινής πίεσης της δουλειάς ήθελαν να φτιάξουν αλλιώς τη ζωή τους, ή να αποχωρήσουν από το νησί για προσωπικούς τους λόγους και προτίμησαν να κάνουν κάτι άλλο.
Και όχι μόνο δεν έχει απολύσει ποτέ υπάλληλο αλλά στέκεται δίπλα σε κάθε πρόβλημα εργαζομένου χωρίς να έχει καμιά υποχρέωση.
Ούτε Μπιρσίμ λοιπόν ούτε διοργανωτές της εκδήλωσης είμαστε, απλά τη μεταδώσαμε.
Και επειδή η αλήθεια έχει κοντά ποδάρια πολύ σύντομα θα αντιληφθούν όλοι για ποιους λόγους διάφοροι κεφαλοκυνηγοί
και όχι δημοσιογράφοι χύνουν τόσο δηλητήριο καθημερινά.