Ανακαλύψτε το νέο αγαπημένο βιβλίο των μικρών και μεγάλων Σαντορινιών! ‘Ενα βιβλίο,ταξίδι από την Στρογγύλη του τότε ως την Σαντορίνη του σήμερα. Ποιά είναι τα παραδοσiακά προιόντα του νησιού εκτός από την φάβα,το κρασί και τα ντοματίνια; Πώς γνώρισε η Σαντορίνη τον πλούτο σε εμπόριο, πολιτισμό και ναυτιλία; Πώς έζησε την παρακμή και πώς ένας σεισμός έφερε την μεγάλη αλλαγή και έκανε αυτό το νησί πασίγνωστο, μοναδικό και περιζήτητο; Με πινελιές ντοπιολαλιάς η συγγραφέας αγγίζει την ψυχή όσων έζησαν και νοσταλγούν την παλιά Σαντορίνη και ταυτόχρονα μεταλαμπαδεύει γνώσεις στις επόμενες γενιές. Η Ειρήνη Φουστέρη έχοντας μια ιδιαίτερη σχέση με την πένα και χρησιμοποιώντας την παραδοσιακή ποίηση συγκινεί και ξεναγεί με την βοήθεια του παππού και του γαιδαράκου Ατλαντή τον αναγνώστη σε ένα οδoιπορικό στην μοναδικότητα της Σαντορίνης.
Διαβάστε επίσης
21 Ιουλίου, 2025
Και η Σαντορίνη στα θαλάσσια πάρκα, πώς επιλέχθηκαν τα όρια – Με drones η επιτήρηση
21 Ιουλίου, 2025
Ξεκινάει το Tέλος Κρουαζιέρας: Νέος “κουμπαράς” για την ανθεκτικότητα των υποδομών “πονάει” τον κλάδο
21 Ιουλίου, 2025
Ενημέρωση από τον Αντιδήμαρχο πολιτικής Προστασίας κ. Ιάκωβο Λυγνό για τον επικείμενο καύσωνα.
22 Ιουλίου, 2025
Ο Καρδιολόγος Κ.Νομικος μας δίνει χρήσιμες συμβουλές για την αντιμετώπιση του καυσωνα
21 Ιουλίου, 2025
Στην Σίκινο η Υπουργός Τουρισμού, συνοδεύεται από τον Δήμαρχο Θήρας και τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Παγώνη.
21 Ιουλίου, 2025
Και η Σαντορίνη στα θαλάσσια πάρκα, πώς επιλέχθηκαν τα όρια – Με drones η επιτήρηση
21 Ιουλίου, 2025
Ξεκινάει το Tέλος Κρουαζιέρας: Νέος “κουμπαράς” για την ανθεκτικότητα των υποδομών “πονάει” τον κλάδο
21 Ιουλίου, 2025