Τις επόμενες ημέρες θα γίνει ασφαλτόστρωση σε τμήματα του δημοτικού οδικού δικτύου των Φηρών, με έναρξη την Παρασκευή 3 Ιουλίου.

Τα τμήματα που θα ασφαλτοστρωθούν είναι τα εξής :

  1. Από την είσοδο του οικισμού στο ύψος του αρτοποιείου «Μυλωνάς» – Νεκροταφείου, έως το τέλος της οδού που διασταυρώνεται με τη νέα οδό Αεροδρομίου – Οίας προς Βουρβούλο.
  2. Από το αρτοποιείο «Μυλωνάς» η οδός που οδηγεί προς τον ΟΑΕΔ, έως το σημείο που διασταυρώνεται με τη νέα οδό Αεροδρομίου – Οίας στο ύψος του Λυκείου Θήρας.
  3. Από την πλατεία Φηρών στο ύψος που άρχεται το πλακόστρωτο, έως το ύψος του ξενοδοχείου «HotelDedalos»και από εκεί έως το Νεκροταφείο των Φηρών.
  4. Από το παλαιό Κέντρο Υγείας έως το τέλος της οδού στο ύψος που βρίσκεται το Ίδρυμα Μπελλώνια.
  5. Η οδός που οδηγεί από τα Φηρά προς το κάμπινγκ, έως το τέλος της οδού στο ύψος που βρίσκεται το ξενοδοχείο «HotelGoldenStar».

Παρακαλούνται οι κάτοχοι οχημάτων, να απομακρύνουν τα οχήματά τους από το οδόστρωμα, ώστε απρόσκοπτα και στο μικρότερο δυνατόν χρονικό διάστημα, να ολοκληρωθούν οι εργασίες. Η ειδοποίηση για το τμήμα που θα ασφαλτοστρώνεται, θα γίνεται με χαρτιά ειδοποίησης στα οχήματα του ανάλογου τμήματος από τη Δημοτική Αστυνομία την προηγούμενη ημέρα.

Οι οδηγοί παρακαλούνται να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αρμοδίων για τις κυκλοφοριακές κατευθύνσεις που θα τροποποιούνται αναλόγως.

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Θ. ΜΑΝΤΟΥΣΗΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΡΑΣ