“Καρρά Ευαγγελία του Γεωργίου

Νοικοκυρά

Καλωσορίζουμε την Ευαγγελία Καρρά, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Η Ευαγγελία, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Οία και κατοικεί μόνιμα στο Βόθωνα. Πολύτεκνη μητέρα, ασχολείται με την οικογένεια της και πλέον θέτει τον εαυτό της στην προσπάθεια για το κοινό καλό.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει την Ευαγγελία Καρρά, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του

 

 

 

 

 

 

 

Βαζαίος Ευάγγελος

 

Επαγγελματίας Αλιέας – Αγρότης

 

Καλωσορίζουμε τον Βαζαίο Ευάγγελο, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

 

Ο Βαγγέλης ζει στο Βόθωνα με τη σύζυγο του και τα δύο τους παιδιά. Είναι επαγγελματίας ψαράς και αγρότης και τον ενδιαφέρει η παράδοση και τα παραδοσιακά προϊόντα του νησιού.

 

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τον Ευάγγελο Βαζαίο, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.

 

 

 

 

 

 

 

Βαρβαρρήγου Αικατερίνη του Αντωνίου

Ιδιωτική Υπάλληλος

Καλωσορίζουμε την Αικατερίνη Βαρβαρρήγου, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

H Κατερίνα, γέννημα θρέμμα της Θηρασίας, ζει μόνιμα στο νησί με την οικογένεια της και τον γιό της. Ασχολείται ενεργά με τα κοινά, προσδοκώντας να ακούγονται δυνατά η φωνή και τα αιτήματα των κατοίκων του νησιού της. Είναι εκλεγμένο μέλος του πενταμελούς Τοπικού Συμβουλίου της Θηρασίας αυτή τη δημοτική περίοδο.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει την Αικατερίνη Βαρβαρρήγου, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.

 

 

 

 

 

 

 

Ζαμπέλη Ειρήνη του Αναστασίου

 

Ιδιωτική Υπάλληλος

 

Καλωσορίζουμε την Ειρήνη Ζαμπέλη, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

 

H Ειρήνη, γέννημα θρέμμα Φηριανή, ζει στα Φηρά με τον σύζυγο της Δημήτρη Δαμίγο και την οικογένεια της.  Είναι μητέρα δύο κοριτσιών και έχει δύο εγγονούς.  Η Ειρήνη ήταν υποψήφια και στο παρελθόν, θέλοντας να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των συμπολιτών της.

 

 

 

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει την Ειρήνη Ζαμπέλη, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.