Μετά το δελτίο τύπου για την απόκτηση της Ευαγγελίας Μερτέκη το Δ.Σ του συλλόγου εξέδωσε νέα ανακοίνωση όπου αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο Σπύρος Πατηνιώτης και η Caldera Collection αναλαμβάνουν το κόστος της μεταγραφής της διεθνής αθλήτριας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Για μια ακόμα φορά αποδεικνύουμε ότι εδώ στη Σαντορίνη, στο νησί του ηφαιστείου και της απαράμιλλης ομορφιάς προάγουμε με όποιον τρόπο μας δίδεται η ευκαιρία τα ιδεώδη που μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους. Ο αθλητισμός, ο πολιτισμός, τα ήθη και τα έθιμά μας είναι για μας προτεραιότητα και γι’ αυτό το λόγο, οι πρωτιές που μετράμε δεν αφορούν μόνο στον τουρισμό, αλλά και στον αθλητισμό, τον πολιτισμό και κυρίως στον εθελοντισμό.
Ο ΑΟ Θήρας, σήμερα, ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο μεταγραφών, με ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του γυναικείου βόλεϊ. Μια αθλήτρια πρότυπο για μικρούς και μεγάλους, που θα δώσει ώθηση και πνοή μαζί με τις υπόλοιπες αθλήτριες μας στο φετινό πρωτάθλημα. Μια αθλήτρια, που ξέρουμε πως θα δούμε να αγωνίζεται στο γήπεδο, αλλά και να συνομιλεί και συμβουλεύει τα παιδιά των ακαδημιών μας.
η Διοίκηση του ΑΟ ομίλου Θήρας, καλωσορίζει την Ευαγγελία Μερτέκη στο νησί μας, και χαιρετίζει την απόφαση του κ. Σπύρου Πατηνιώτη και του Ομίλου Caldera Collection για την ανάληψη του κόστους της μεταγραφής.
Όλοι μαζί μπορούμε, να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο με συνεργασία, καλή διάθεση, και σεβασμό στα ιδεώδη μας.

Εκ του ΔΣ
ΑΟ Θηρας

Πηγή: neasantorinis.gr