Φτάνοντας στην ολοκλήρωση αυτού του τόσο όμορφου καλοκαιριού, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά, που σταθήκατε συνοδοιπόροι στο πλευρό μας, σε όλη τη διαδρομή. Το Dappos Santorini, το Γαλάζιο Αιγαίο, η Caper, το Panigyri Festival Food, το East Breeze Santorini, ο Φούρνος του Κοντού, το Φαρμακείο Λυγνός και την Trust Rent a Car Lefteris Kafierisπου μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και μας υποστήριξαν γενναιόδωρα, θεωρούμε πως η επιτυχία του ιστιοπλοϊκού καμπ διάρκειας έξι εβδομάδων είναι αποτέλεσμα μιας απόλυτα κοινής προσπάθειας.
Τα Hondos Center Santorini Friends και τη Sunset Oia, Sailing Cruises, Santorini, που με τις προσφορές σε υλικά μας ενίσχυσαν για να πλέουμε με ασφάλεια, την ΕΝΑΚ – Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία για την συμβολή της όπου της ζητήθηκε, το Πυροσβεστικο Κλιμακιο Θηρας για την επίδειξη πυρόσβεσης και τον Kostas Voulgarakis για τα πλάνα του, κατά τη διάρκεια των αγώνων.
Τη Blue Star Ferries και το Dakoutros Travel που μας ταξιδέυουν
Τέλος καθοριστικός παράγοντας της λειτουργίας μας συνεχίζει να είναι το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θήρας που του οφείλουμε ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ.