Αναβλήθηκε η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας του νεαρού μουσικού της φιλαρμονικής στη Σαντορίνη.

Το πρωί της Τρίτης 2 Απριλίου η διαδικασία επρόκειτο να ξεκινήσει στο Μικτό Εφετείο Σύρου, αλλά αναβλήθηκε μετά από σχετικό αίτημα του κατηγορούμενου για τις 14 Ιανουαρίου, αναφέρει το anikolouli.gr.

Ο ίδιος πριν από δεκαπέντε μήνες είχε ομόφωνα καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη χωρίς ελαφρυντικά για την δολοφονία του Τάκη Βαζακόπουλου.

Η τραγική μητέρα, η θεία και ο αδελφός του άτυχου μουσικού ήρθαν για μια ακόμα φορά αντιμέτωποι με τον άνθρωπο που ενώ αρχικά ομολόγησε πως διαπληκτίστηκε μαζί του και τον τραυμάτισε θανάσιμα, στη συνέχεια πήρε πίσω την κατάθεση του χωρίς ποτέ να υποδείξει με σαφήνεια που ακριβώς πέταξε το πτώμα του.

Η Αργυρώ Γεωργίου θεία του άτυχου νέου σε δηλώσεις της στο «Τούνελ» ανέφερε: «Εύχομαι καμία οικογένεια να μη βιώσει αυτό που ζήσαμε. Στη δίκη ξαναζείς τον ίδιο πόνο από την αρχή, κάθε λεπτό είναι οδυνηρό. Ελπίζαμε να μάθουμε κάτι, να μας πει που έχει πετάξει το πτώμα του παιδιού μας… Τώρα θα περιμένουμε μέχρι το 2020…».

Το βήμα της πολιτικής αγωγής στην υπόθεση της δολοφονίας του νεαρού μουσικού στη Σαντορίνη, έχει αναλάβει ο Αλέξης Κούγια