Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Final 4 του πρωταθλήματος παίδων της Έ.Σ.Κ Κυκλάδων, το οποίο θα φιλοξενήσουν ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης και η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης, έχει ήδη ξεκινήσει.

Την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 στις 17:30 οι αθλητές της Α.Ε.Σ θα επιχειρήσουν να υπερασπιστούν τον τίτλο του πρωταθλητή, διεκδικώντας ένα εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης απέναντι στους παίκτες του ΤΑΚ Περιστεριώνα και στις 20:00 θα αναμετρηθούν στον άλλο ημιτελικό ΑΠΑΣ τα Φανάρια και Α.Ο Ερμούπολης.

Την επόμενη μέρα στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί ο μικρός τελικός ανάμεσα στους ηττημένους των δύο παιχνιδιών και στις 18:30 θα διεξαχθεί ο τελικός που θα κρίνει τον Πρωταθλητή Κυκλάδων.

Ευχής έργον θα ήταν σ’ αυτή τη γιορτή του μπάσκετ να δώσουν όλοι οι φίλαθλοι του νησιού δυναμικό «παρών», δείχνοντας για άλλη μία φορά το φιλόξενο πνεύμα στις εξέδρες του Κλειστού Γυμναστηρίου, αλλά και την αμέριστη στήριξη τους στον αθλητισμό, χειροκροτώντας τις προσπάθειες όλων των παιδιών που θα αγωνιστούν.

Μάλιστα, η είσοδος σε όλα τα παιχνίδια θα είναι ελεύθερη για όσους θελήσουν να βρεθούν στις κερκίδες του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.

Με τιμή,
Ο Πρόεδρος

Τζούρος Ελευθέριος