Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και εσωτερικός χώροςΆλλη μια αθλητική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Μια χρονιά με πολλές προκλήσεις, συγκινήσεις, χαρές και δυσκολίες για τον Α.Ο. Θήρας, από την οποία αισθανόμαστε ότι βγήκαμε νικητές και πλούσιοι σε συναισθήματα και εμπειρίες.

Κλείνοντας αισίως δέκα χρόνια επιτυχημένης και πλούσιας παρουσίας και ολοκληρώνοντας το φετινό του όμορφο ταξίδι, ο Α.Ο. Θήρας και οι Ακαδημίες του ευχαριστούν πολύ και από καρδιάς όλους τους αθλητές μας, τους γονείς τους, τους συνεργάτες, τους χορηγούς που πίστεψαν και στήριξαν οικονομικά την ομάδα μας και τους φίλους που βρέθηκαν δίπλα μας στη φετινή μεγάλη προσπάθεια που κάναμε.

Η αγάπη που μας δείξατε και η βοήθεια που μας δώσατε σε ό,τι χρειαστήκαμε, μας έδωσαν δύναμη και μας υποχρεώνουν να γίνουμε ακόμα καλύτεροι για τα επόμενα «ταξίδια» του Α.Ο. Θήρας τα οποία δεσμευόμαστε ότι θα είναι αντάξια της αγάπης σας και των υψηλών προδιαγραφών μας στο «ευ αγωνίζεσθαι».

Ευχόμαστε σε όλους τους φίλους μας αλλά και στα αθλητικά σωματεία του νησιού μας υγεία, χαρές και εκπλήρωση κάθε στόχου.

Καλό Πάσχα καλή ανάσταση σε όλους με υγεία