Τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα των νεανίδων του Α.Ο. Θήρας στο final 4 της κατηγορίας Κ-20 του πρωταθλήματος Κυκλάδων, καθώς ηττήθηκαν στον τελικό με 3-2 σετ από τον ΑΜΣ Φιλωτίου, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι τριών ωρών μεταξύ δύο ισοδύναμων ομάδων που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.
Η επιτυχία αυτή αποδεικνύει τη σημαντική και συστηματική δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του Συλλόγου μας για την οποία είμαστε περήφανοι και πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον του γυναικείου βόλεϊ στο νησί μας.
Ως Διοίκηση του Α.Ο. Θήρας ευχαριστούμε θερμά τις προπονήτριες των αθλητριών μας για τον επαγγελματισμό και τις αξιέπαινες προσπάθειές τους αλλά και τους γονείς των νεανίδων μας για την εμπιστοσύνη και στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια στο δύσκολο δρόμο των επιτυχιών που έχουμε χαράξει.
Ως Α.Ο. Θήρας σας εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για την πολύ μεγάλη κατάκτηση και επιτυχία της δεύτερης θέσης των νεανίδων μας στις Κυκλάδες και σας διαβεβαιώνουμε με τη σιγουριά αλλά και χαρά του ασημένιου κυπέλου, ότι το βόλεϊ στο νησί μας έχει λαμπρό μέλλον το οποίο δημιουργήσαμε μαζί.
Σας ευχαριστούμε όλες και όλους πολύ για την υποστήριξη και ενθάρρυνσή σας και δεσμευόμαστε να αγωνιζόμαστε μαζί σας για την επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας.
Για τον Α.Ο. Θήρας
Το Δ.Σ.