Τα τελευταία χρόνια στις Κυκλάδες νοιώθουμε περήφανοι που ο αθλητισμός ανθεί. Ομάδες του νομού διαπρέπουν σε μεγάλες κατηγορίες και οι Κυκλαδίτες μπορούν πλέον μετά από κόπο και αγώνες να απολαμβάνουν παιχνίδια υψηλών προδιαγραφών.  Ένας τέτοιος αγώνας μεταξύ του Παναξιακού και του ΑΟ Θήρας  διεξήχθη το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στο ΔΑΚ Νάξου.

Καταρχάς, δεν θα παραλείψουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα του Παναξιακού, στη Διοίκηση και στο Τεχνικό επιτελείο για τη νίκη τους. Η ομάδα του ΑΟ θήρας, ταξίδεψε στο γειτονικό νησί, και όλοι ευχηθήκαμε πρώτα απ’ όλα να δούμε έναν όμορφο αγώνα.  Ο ΑΟ Θήρας, σύμφωνα με πληροφορίες μας φιλοξενήθηκε αξιοπρεπώς από τον Παναξιακό και από τη Διοίκησή του.

Όμως ιδιαίτερα λυπηρό ήταν το γεγονός ότι μερίδα φιλάθλων του Παναξιακού, όπως και μέλος του ΔΣ, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα (και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες) εξύβριζαν και ασχημονούσαν με συνθήματα και χειρονομίες την αποστολή του ΑΟ θήρας. Χειρονομίες και συνθήματα ιδιαίτερα προσβλητικές ΚΑΙ για το νησί της Σαντορίνης.

Σε κάθε περίπτωση, κι επειδή οι αγώνες του Πρωταθλήματος είναι μπροστά μας, ευχόμαστε να μην ξαναδούμε τέτοιες εικόνες, και στο μέλλον να απαιτείται να σχολιάζουμε μόνο τις επιδόσεις των ομάδων.

Πηγή: neasantorinis.gr