Αποχαιρετούμε με θλίψη και σεβασμό τη συμπατριώτισσα μας και αγωνίστρια Ρένα Γρίβα.

Μαχητική, ανιδιοτελής, έντιμη και πάντα δημιουργική, υπηρέτησε τη Σαντορίνη μέσα από τη θέση της προέδρου της Κοινότητας του μεγαλύτερου χωριού των Κυκλάδων, του Εμπορείου για πολλά χρόνια.

Η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος του μεγάλου μας χωριού, πέτυχε με την επιβλητική και καλοσυνάτη παρουσία της να έχει κοντά της ολόκληρη την κοινωνία. Κέρδιζε την αγάπη των ανθρώπων και μπήκε μπροστάρισσα σε πολλές τοπικές κατακτήσεις.

Η Ρένα Γρίβα στάθηκε όλα τα χρόνια της ζωής της στο πλευρό των συμπολιτών της, επικεντρώνοντας το έργο της στη νεολαία, παραχωρώντας από την οικογενειακή της περιούσια γη, για τη δημιουργία αθλητικού χώρου στο Εμπορείο και στήριξε με κάθε τρόπο την προσπάθεια κατασκευής του Παιδικού Σταθμού του Εμπορείου που μόλις πρόσφατα ξεκίνησε τη λειτουργία του.

Παρά τα σοβαρά προβλήματα της υγείας που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια, ουδέποτε έπαψε να ενδιαφέρεται για την πρόοδο του αγαπημένου μας νησιού.

Την αποχαιρετούμε με θλίψη και ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια της, υποσχόμενοι ότι δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ.

– Καλό ταξίδι στην αγωνίστρια και μοναδική Ρένα Γρίβα.

 

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΡΑΣ

Αντώνης Σιγάλας