Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι, το έργο: “Τριετής Συντήρηση Οδικού Δικτύου Αρμοδιότητας Π.Ν. Αιγαίου νήσων Θήρας, Θηρασιάς, Ίου, Φολεγάνδρου και Ανάφης”, με προϋπολογισμό μελέτης 3.550.000,0 €, θα ξεκινήσει άμεσα.

Συγκεκριμένα η έναρξη των εργασιών προβλέπεται να γίνει σήμερα 29/08/2022, από τις 22:00 έως 6:00 π.μ. και σε πρώτη φάση θα αρχίσουν οι εργασίες κατασκευής της νέας ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας (κλειστού τύπου), στο τμήμα:

 

  • Από τον Πύργο (κόμβο) μέχρι την επιχείρηση Senor Zorba (Μεξικάνικο), μήκους 1,08 χιλιομ. περίπου και μέσου πλάτους 7,5 μέτρων.

Κατόπιν τούτου, παρακαλούμε τους επισκέπτες αλλά και όλους τους οδηγούς της Σαντορίνης, να δείξουν κατανόηση, υπομονή και προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να τηρούν χαμηλές ταχύτητες και να ακολουθούν με ευλάβεια την οδική σήμανση.

Ευχαριστούμε θερμά,

τον Περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκο  και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Λεονταρίτη για τις μεγάλες τους προσπάθειες, προκειμένου να φτάσουμε στην υλοποίηση αυτού του εξαίρετου έργου υποδομής, που σήμερα ξεκινά, για την Σαντορίνη που το αξίζει, για τους κατοίκους και τους πολλούς επισκέπτες της.

Θα ακολουθήσουν νεώτερα Δελτία Τύπου από το Επαρχείο Θήρας για την πορεία της ασφαλτόστρωσης, στα υπόλοιπα οδικά τμήματα.

 

 

 

                                       Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΘΗΡΑΣ

 

 

                                  ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ