Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση στο δημοτικό οδικό δίκτυο, από την Πολυκλινική έως το Φηροστεφάνι (ξενοδοχείο Ερατώ), στο πλαίσιο του χρονοδιαγράμματος που είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Από σήμερα Τρίτη 24 Μαΐου το έργο συνεχίζεται, με την ασφαλτόστρωση του δημοτικού οδικού δικτύου Ημεροβιγλίου – Φηροστεφανίου. Η κίνηση στο τμήμα αυτό που εκτελείται το έργο, θα γίνεται με επιτόπιες ρυθμίσεις και σήμανση, με ευθύνη του εργολάβου.

Ξεκινούν οι εργασίες των ασφαλτοστρώσεων του δημοτικού οδικού δικτύου, που είχαν διακοπεί λόγω έλλειψης υλικών της εργολαβίας.

Συγκεκριμένα από αύριο Τρίτη 17 Μάιου 2022, στο δημοτικό οδικό δίκτυο, από την Πολυκλινική έως το Φηροστεφάνι (ξενοδοχείο Ερατώ) με εργασίες αρχικά προεργασίας ασφαλτόστρωσης (φρεζάρισμα κλπ). Το τμήμα αυτό για όσο διαρκούν οι εργασίες θα παραμείνει κλειστό για τα οχήματα.

Για την διευκόλυνση των συνεργείων που εκτελούν το έργο, παρακαλούνται οι κάτοχοι οχημάτων της περιοχής, να μην παρκάρουν στο συγκεκριμένο οδικό τμήμα και όσοι χρησιμοποιούν χώρους στάθμευσης στο δίκτυο να απομακρύνουν τα οχήματα τους.

Ο Αντιδήμαρχος Θήρας κ. Γρηγόρης Μαντούσης αναφερόμενος στην πρόοδο των έργων ασφαλτόστρωσης δήλωσε ότι και σε αυτό το τμήμα το έργο θα προχωρήσει με τον καλύτερο τρόπο και στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα ζητώντας την κατανόηση των κατοίκων στις περιοχές εκτέλεσης και την μέγιστη διευκόλυνση των συνεργείων.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΡΑΣ 
Γρηγόρης Μαντούσης