Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία, μετά τη μήνυση, είχε προχωρήσει σε 10 προσαγωγές, από τις οποίες οι οκτώ μετατράπηκαν σε συλλήψεις με την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης.

Τι υποστήριξαν Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος

Κατά τη διάρκεια της δίκης, τόσο η αντιδήμαρχος κα Δεληγιάννη όσο και ο Δήμαρχος Τήνου κ. Σιώτος, μίλησαν για εισβολή των μελών με απειλητικές διαθέσεις με αποτέλεσμα να τρομοκρατήσουν τόσο τους υπάλληλους όσο και την κοινωνία της Τήνου.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα είχαν εισβάλει στο Δημαρχείο Τήνου με αφορμή  τον θάνατο των δύο υπαλλήλων καθαριότητας του Δήμου.

Στις απειλές που δέχθηκε από αρχηγικό μέλος του Ρουβίκωνα μετά την απόφαση του δικαστηρίου που άφησε ελεύθερα τα μέλη της αναρχικής ομάδας για την εισβολή στο δημαρχείο της Τήνου απάντσε μέσω του ΘΕΜΑ 104,6 ο δήμαρχος του νησιού Γιάννης Σιώτος.

«Πώς να φοβούνται όταν εισβάλλουν στο βρετανικό συμβούλιο, στη γαλλική πρεσβεία και αλλού και παραμένουν ατιμώρητοι;» αναρωτήθηκε ο κ. Σιώτος.

Δήμαρχος Τήνου για τις απειλές Ρουβίκωνα: Πώς να φοβούνται όταν εισβάλλουν παντού και μένουν ατιμώρητοι;

Όπως καταγγέλλει, μάλιστα, «το τραγικό ήταν ότι με την αποχώρηση του δικαστηρίου μας απειλούσαν και μας προπηλάκιζαν ανενόχλητοι εντός της αιθούσης».

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Τήνου τα μέλη του Ρουβίκωνα υποστήριξαν ότι η δίκη τους ήταν «πολιτική».

Προανήγγειλε, τέλος, ότι «θα υποβάλω συμπληρωματικές διώξεις για απειλές εξύβριση κ.α.».

Λίγες ώρες νωρίτερα ένα από τα αρχηγικά μέλη του Ρουβίκωνα είχε εξαπολύσει ευθείες απειλές κατά του δημάρχου Τήνου. Στην ανάρτησή του στο Facebook το μέλος του Ρουβίκωνα έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο εφιάλτης τώρα ξεκινά για τη δημοτική αρχή Τήνου».

Αφήνει, μάλιστα, όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το ποια θα μπορούσε να είναι η αντίδραση του Ρουβίκωνα γράφοντας:

«Αυτο θα είναι ένα μήνυμα για όσους κάνουν μηνύσεις στην ομάδα.Τα υπόλοιπα επί του πεδίου…».

Δείτε την ανάρτησή του στο Facebook:

rouv-make1