Σε λίγες μέρες βιράρουμε πανιά για τον 24ος Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα ΚΥΚΛΑΔΕΣ 2018 “Cyclades Regatta”.

Γιορτάζοντας φέτος τα 60 χρόνια του ομίλου μας , θέλουμε να δώσουμε μια εορταστική νότα στην φετινή μας διοργάνωση.

Από 1η έως 7 Ιουλίου 2018 θα επισκεφθούμε τα νησιά Τζια(Κέα), Μήλο, Κίμωλο & Κύθνο.  Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί στην Τζια και ο τερματισμός στην Κύθνο. Φέτος θα διεξαχθεί και ένας αγώνας inshore στο νησί της Μήλου με Συν διοργανωτή τον Ναυτικό Όμιλο Μήλου

Ο Αγώνας εντάσσεται στο επίσημο πρόγραμμα αγώνων Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (Ε.Ι.Ο) και γίνεται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του  Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού , του Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής.

Στον αγώνα αυτό συμμετέχουν ελληνικά και αλλοδαπά σκάφη ανοιχτής θαλάσσης όλων των αναγνωρισμένων  κατηγοριών με τα πληρώματα τους. Ο αγώνας συγκεντρώνει σκάφη και πληρώματα από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό όλων των αναγνωρισμένων κατηγοριών (ORCI, ORC CLUB, NONSPINNAKER κτλ) .

Εκτός του αγωνιστικού μέρους, οι τοπικές αρχές, οι σύλλογοι, οι ναυτικοί όμιλοι και οι κάτοικοι των νησιών αυτών, παραδοσιακά φιλοξενούν και αγκαλιάζουν ζεστά τους συμμετέχοντες και διοργανώνουν εκδηλώσεις , δίνοντας την δυνατότητα στους να γνωρίσουν  τις τοπικές παραδόσεις, νοστιμιές αλλά και  τις ομορφιές και τα μνημεία του τόπου τους. Δίνεται και η  ευκαιρία στα πληρώματα να ξεκουραστούν αλλά και να συμμετέχουν σε πάρτι και happenings , beach parties , καραόκε , sub κ.τλ.  και στην καθιερωμένη τελετή απονομής επάθλων του κάθε μπράτσου.

Οι Κυκλάδες αποτελούν έναν από τους πιο αγαπητούς προορισμούς ιστιοπλοϊκών σκαφών και συνδυάζουν φυσική ομορφιά, πατροπαράδοτη φιλοξενία, κατάλληλη υποδομή για σκάφη αναψυχής αλλά και την χαρακτηριστική ναυτική παράδοση, δηλαδή όλα αυτά που γοητεύουν Έλληνες και αλλοδαπούς επισκέπτες.

Έχοντας φέτος χορηγό μας την Marine Traffic  δίνουμε την δυνατότητα στους λάτρεις τις ιστιοπλοΐας να παρακολουθούν τον αγώνα real time μέσα από την ιστοσελίδα μας και την σελίδα μας στο facebook

Επίσης φέτος ο  αγώνας στηρίζει την προσπάθεια του Δήμου Μήλου να επιστρέψει η Αφροδίτη της Μήλου στην πατρίδα της

Συγκεντρώνοντας υπογραφές στο
www.takeaphroditehome.gr

Facebook Take Aphrodite Home,  Δήμος Μήλου

Συνδιοργανωτές – ο Ναυταθλητικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας, ο Ναυτικός Όμιλος Μήλου & η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Υπουργείου

Πολιτισμού και Αθλητισμού Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και με την υποστήριξη του

Λιμενικού Σώματος και του Πολεμικού Ναυτικού.

Χορηγοί  επικοινωνίας είναι οι: ΕΡΤ , ΕΡΤ3, ΕΡΤ Νοτίου & Βορείου Αιγαίου, ΕΡΑ ΣΠΟΡ,  ΕΝΑΛΙΟΝ, SKIPPER ON DECK, CYCLADES24.GR όπως και διάφορες web  ειδησεογραφικές σελίδες.

Χορηγοί Μεταφοράς  : Seajets  & Zante Ferries

Χορηγοί:  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ,MARINE TRAFFIC, AMITA 3E, SKYSPIRITS, KORRES, H2ONLYBATTERY,  DIPLOMATICO Rum,

Υποστηριχτές : η εταιρεία  Doculand, Garamond Design , η ΑΕΔΙΚ,, οι Δήμοι & τα Λιμεναρχεία των νησιών Κέας, Μήλου, Κιμώλου & Κύθνου, το Λιμενικό Ταμείο Σύρου, το Λιμενικό Ταμείο Μήλου τα  Δημοτικά  Λιμενικά Ταμεία των Νησιών , ο Ναυτικός Όμιλος Μήλου,, η Ένωση Γυναικών Κύθνου και οι κατά τόπου Επαγγελματικοί & Πολιτιστικοί Σύλλογοι

Ν.Ο.Τ.Κ. (Ναυταθλητικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας)

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & MARKETING

Ελισάβετ Ζαχαρίνη
Τηλ. 210 481-0390/91 mob: 6942294480

email:  notksc@gmail.com

www.notk.gr

https://www.facebook.com/CycladesRegatta/