ΘΕΜΑ:  4η Ιστιοδρομία ΚΙΜΩΛΟΣ-ΚΥΘΝΟΣ

H τελευταία ιστιοδρομία του Cyclades Regatta 2018 από το λιμάνι της Ψάθης της Κιμώλου στον λιμάνι του Μέριχα της Κύθνου, διεξήχθει στις 7/7/2018.

Λόγω της χαμηλής έντασης των ανέμων που επικράτησαν όλη την εβδομάδα, η επιτροπή αγώνα του Cyclades Regatta αποφάσισε για την τελευταία ιστιοδρομία να δημιουργήσει  βαθμολογική ‘πόρτα’ στο ακρωτήρι ‘Κύκλωπας’  της Σερίφου, και  αν η επιτροπή έκρινε οτι τα σκάφη, δεν θα μπορούσαν να τερματίσουν στην Κύθνο λόγω των καιρικών συνθηκών, θα τα τερμάτιζε σε εκείνο το σημείο, όπως και έγινε.

Η τελευταία ιστοδρομία λοιπόν ξεκίνησε από τη Ψάθη της Κιμώλου, εώς το ακρωτήρι ‘Κύκλωπας’ της Σέριφου.  Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, τα πιο πολλά σκάφη να τερματίσουν με επιτυχία, τα περισσότερα σχεδόν στα χρονικά όρια τους.

Τα αποτέσματα της  4ης Ιστιοδρομίας ειναι τα εξής:

 

ORC International:

1: LAVORO-ALTAXIS, με κυβερνήτη τον Nίκο Ευθυμίο του ομίλου ΝΑΟΕΦ.

ORC Club:

Κατηγορία 1-PARALOS με κυβερνήτη τον Γιώργο Μητρόπουλο του ομίλου ΝΟΠΦ

Κατηγορία 2- BLUE LINE, με κυβερνήτες τους Δ.Οικονομόπουλο και Μ.Αγγελάκη ,του ομίλου ΣΕΑΝΑΤΚ.

Κατηγορία 3-LAST LOVE με κυβερνήτη τον Λάζαρο Γεράρδο,του ομίλου ΝΟΤΚ

Τα συνολικά και τελικά αποτελέσματα του 2018 Cyclades Regatta είναι:

ORC International:

1-ΕRYTOS 2, με κυβερνήτη τον Κώστα Μάνθο του ομίλου ΝΟΠΦ

2-PIX LAX III με κυβερνήτη τον Δημήτρη Βασιλάκο του ομίλου ΝΟΤΚ

3-ΑΝΑΧ  με κυβερνήτη τον Νίκο Αναγνώστου του ΝΟ Λαγονησίου

 

ORC Club

Κατηγορία 1-ECHIONAS με κυβερνήτη τον Γιώργο Μητρόπουλο του ομίλου ΝΟΠΦ

Κατηγορία 2- BLUE LINE, με κυβερνήτες τους Δ.Οικονομόπουλο και Μ.Αγγελάκη του ομίλου ΣΕΑΝΑΤΚ

Κατηγορία 3- ΝΙΚΗ  με κυβερνήτη τον Νίκο Λεβέντη του ομίλου ΝΟΑΜ

 

Το απόγευμα της επόμενης ημέρας  ο Δήμος Κύθνου, μαζί με την ‘Ενωση Γυνακών Κύθνου πραγματοποίησαν την τελετή απονομής στο λιμάνι του Μέριχα, αφιερωμένη στους νικητές της ιστιοδρομίας.

Παραβρέθηκαν οί αγωνιζόμενοι,  και  δόθηκαν τα κύπελλα στους νικητές των κατηγοριών από τον Δήμαρχο Κύθνου Κο Σταμάτη Γαρδέρη, και από τον Αντιπρόεδρο του ΝΟΤΚ Κο Αλέξανδρο Θεοδωρίδη, ο οποίος συνεχάρησε  τους νικητές, και ανανέωσε το ιστιοπλοικό ραντεβού για μια επόμενη χρονιά. Κατόπιν,  αντάλλαξε ανανηστικές πλακέτες με τον Δήμαρχο Κύθνου Κο Γαρδέρη, και τον Λιμενάρχη Κύθνου Αρχικελευστή Κο Κουτσιανόπουλο.

Στο τέλος, το χορευτικό συγκρότημα Δρυoπίδος Κύθνου, χόρεψε παραδοσιακούς χορούς της Κύθνου και χάρισε υπέροχες στιγμές σε όλους τους παρευρισκομένους.

Και του χρόνου!