Μία εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων για το «ΔΑΠΠΟΣ Basketball League 2018 – 2019» προσκαλούμε κάθε φίλο του αθλητισμού στο νησί να δώσει το παρών στη γιορτή του τοπικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018 στις 18:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο.

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης και η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης αποφάσισαν να σηματοδοτήσουν το άνοιγμα της «αυλαίας» του φετινού πρωταθλήματος με έναν αγώνα ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές που επέλεξαν οι αρχηγοί από κάθε ομάδα. Μάλιστα, ως ελάχιστο φόρο τιμής ενός εκ των ανθρώπων που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο τοπικό μπάσκετ, βοηθώντας και στέκοντας πάντα δίπλα στα παιδιά και στους νέους που θαύμαζαν την «πορτοκαλί θεά», η διοργάνωση θα ονομαστεί «All Star Game – Στηβ Φωτεινέλης».

Επίσης, με την ευκαιρία αυτή καλούμε όλους όσους παρευρεθούν στο γήπεδο να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία της Ε.Σ.Σ.Κ και να στηρίξουν τη «Στέγη Ανηλίκων Σύρου», δείχνοντας την αλληλεγγύη τους και αυτή τη φορά προσφέροντας απαραίτητα είδη (Τρόφιμα, λάδι, γάλα, τοματοειδή, μπισκότα, κομπόστες, είδη ατομικής υγιεινής, βρεφικές πάνες, χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, σχολικά είδη, γραφική ύλη, παπούτσια, επιτραπέζια παιχνίδια) για την κάλυψη των αναγκών και τη συνέχιση της λειτουργίας ΣΤΕΓΗΣ, ενισχύοντας το έργο των Εθελοντών της και συμβάλλοντας στο να έχουν τα παιδιά τη δυνατότητα να βρίσκονται σε ένα ασφαλές και ζεστό περιβάλλον. Η συγκέντρωση των ειδών θα πραγματοποιηθεί στη γραμματεία του Κλειστού Γυμναστηρίου.

Κάθε ομάδα θα εκπροσωπηθεί από δύο παίκτες και έναν αναπληρωματικό, με εξαίρεση την Αθλητική Ένωση Σαντορίνης που θα δηλώσει τέσσερις παίκτες και δύο αναπληρωματικούς, συμπληρώνοντας έτσι την «εικοσάδα».

Θέαμα και πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους, αλλά και όσους βρεθούν στις εξέδρες του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ θα περιλαμβάνει το «μενού» της ημέρας από την οποία δεν πρέπει να λείψει κανείς φίλαθλος.

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο «All Star Game – Στηβ Φωτεινέλης» έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

All Star One: Λόντος Δημήτρης (Αετός 1), Piannura Fabrizzio (Αετός 2), Βλαβιανός Νικόλαος (Α.Ε.Σ), Φερατάι Ντάνιελ (Α.Ε.Σ), Κυριαζόπουλος Ευάγγελος (Ζευς), Λύτρας Νικόλαος (Λιμεναρχείο), Ρουσσάκης Ηλίας (Λύκοι), Μιχαλέλης Παναγιώτης (Πήγασος), Λιάκος Ανδρέας (Πυροσβεστική), Καφούρος Ελευθέριος (Two Brothers). Αναπληρωματικοί: Γεωργακούδης Χρήστος (Αετός 1), Φέγγης Κωνσταντίνος (Α.Ε.Σ), Καμπουράκης Χαράλαμπος (Πήγασος), Αντιμισάρης Άρης (Two Brothers).

All Star Two: Ρούσσος Βασίλειος (Αετός 1), Τηλκερίδης Βασίλειος (Αετός 2), Νασούλας Φίλιππος (Α.Ε.Σ), Καβαλλάρης Κωνσταντίνος (Α.Ε.Σ), Τζέλλος Νικολαος (Ζευς), Αντωνάτος Σωτήριος (Λιμεναρχείο), Κιμιγκέλης Σταμάτιος (Λύκοι), Κατηκαρίδης Δημήτριος (Πήγασος), Φραντζέσκος Γεώργιος (Πυροσβεστική), Τσακριός Χρήστος (Two Brothers). Αναπληρωματικοί: Ποιμενίδης Δημήτριος (Αετός 2), Μουρατίδης Χαράλαμπος (Α.Ε.Σ), Παντζιαρίδης Στυλιανός (Ζευς), Αναστασόπουλος Σταμάτιος (Λύκοι), Λιαδάκης Νικόλαος (Πυροσβεστική).