Αξιότιμοι κύριοι,

Η ηγεσία της Δ.Ε.Υ.Α. Θήρας, ο Πρόεδρος Μανόλης Ορφανός, ο Γενικός Διευθυντής Νίκος Μάινας και ο Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Μπιρμπίλης θα μεταβούν στο Βουκουρέστι την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, προκειμένου να παραλάβουν το αντλιοστάσιο που θα δώσει νέα δυναμική στον εκσυγχρονισμό της αφαλάτωσης των Φηρων αλλά και της υδροδότησης των περιοχών του Ημεροβιγλίου, του Βουρβούλου και του Καρτεράδου.

Πρόκειται για ένα τεράστιο έργο που υλοποιείται για να αναβαθμιστούν και να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες της Κοινότητας των Φηρών αλλά και οι προαναφερθείσες περιοχές.

Με την εξασφάλιση του αντλιοστασίου διπλασιάζεται η παραγωγή ύδατος για τα Φηρά και εξασφαλίζεται η επάρκεια παραγωγής αφαλατωμένου πόσιμου νερού. Με δεδομένο ότι η αύξηση των αναγκών – ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες – εκτινάσσει την κατανάλωση και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία επαγγελματιών και κατοίκων.

Είναι πολλαπλά τα οφέλη όχι μόνον για τους κατοίκους της πρωτεύουσας αλλά και για τους οικισμούς του Ημεροβιγλίου, του Βουρβούλου και του Καρτεράδου που πλέον τους δίνεται η δυνατότητα να υδροδοτηθούν  με πόσιμο νερό.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Θ. θα συνεχίσει να εργάζεται και να υλοποιεί όλες τις απαραίτητες ενέργειες που θα παρέχουν στους κατοίκους ποιότητα και επάρκεια νερού.

Μετά τιμής,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ

 

ΟΡΦΑΝΟΣ ΜΑΝΟΛΗΣ