Λίγες μέρες πριν από την κυκλοφορία του νέου φιλμ «Mamma Mia! Here We Go Again» στους ελληνικούς κινηματογράφους, η Λίλι Τζέιμς, που κρατά έναν από τους βασικούς ρόλους (εκείνον της Ντόνα -Μέριλ Στριπ- σε νεαρή ηλικία), κάνει τις διακοπές στο γραφικό κυκλαδίτικο νησί.

Η διάσημη ηθοποιός μάλιστα δεν χάνει ευκαιρία να μοιράζεται με τους -περισσότερους από 1.000.000- followers της τόσο στιγμιότυπα από τις ομορφιές της Σαντορίνης, όπως το παγκοσμίου φήμης ηλιοβασίλεμα, όσο και εικόνες από τις μέρες και τις νύχτες της στην Ελλάδα.
Η Λίλι παίρνει πόζες στην Περίσσα, στην Καλντέρα, αλλά και στην πισίνα του ξενοδοχείου της, που έχει θέα στο απέραντο γαλάζιο, και αναρωτιέται στις λεζάντες των «κλικ» που ανεβάζει «αν γίνεται να κρατήσει για πάντα αυτό που ζει».

Κάθε ανάρτησή της, φυσικά, συγκεντρώνει το λιγότερο 100.000 likes και άπειρα σχόλια σε όλες τις γλώσσες, κάνοντας έτσι και μία πρώτης τάξεως διαφήμιση στη χώρα μας ανά τον κόσμο. Πέραν αυτού, η κινηματογραφική «Σταχτοπούτα» είναι και ποδοσφαιρόφιλη! Καθότι μάλιστα και Βρετανίδα παρακολουθεί φανατικά το Μουντιάλ. Η ίδια ανέβασε στο Instagram και σχετική φωτογραφία από τον αγώνα που είδε στη σουίτα της, εκφράζοντας έτσι την απόλυτη στήριξη στην ομάδα της πατρίδας της.