Η Jet2.com και η Jet2holidays έχουν προσθέσει την Σαντορίνη, στους νέους προορισμούς τους στην Ελλάδα, για το Καλοκαίρι του 2020.

Είναι ο έκτος νέος προορισμός στην Ελλάδα για την αεροπορική εταιρεία και τον ταξιδιωτικό πράκτορα για το επόμενο έτος, καθώς ήδη έχουν ανακοινωθεί η Μύκονος, η Λέσβος, η Καλαμάτα, η Σκιάθος και η Πρέβεζα για το καλοκαίρι του 2020 και συνολικά προσφέρει 14 προορισμούς στην Ελλάδα.

Jet2.com

Οι πτήσεις θα προσφέρονται δύο φορές την εβδομάδα, την Πέμπτη και το Σάββατο, από το Μάντσεστερ και κάθε Τρίτη από το Μπέρμιγχαμ και το Λονδίνο Στάντστεντ, από τις αρχές Μαΐου μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. Η εταιρεία διαθέτει σχεδόν 40.000 θέσεις προς πώληση στη Σαντορίνη, όπου τα τουριστικά αξιοθέατα περιλαμβάνουν την Οία, μια διάσημη τοποθεσία για να παρακολουθείτε το ηλιοβασίλεμα, και το Ακρωτήρι, ένα μινωικό οικισμό που σώζεται κάτω από την ηφαιστειακή τέφρα.

 

Τα καταλύματα κυμαίνονται από παραδοσιακά οικογενειακά ξενοδοχεία έως θέρετρα πέντε αστέρων σε οικισμούς, όπως το Ημεροβίγλι, το Καμάρι, το Μεγαλαχώρι, η Περίσσα, ο Περίβολος και η Θήρα.

steve

Ο Steve Heapy, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, δήλωσε: «Οι παραθεριστές μας ζήτησαν να πραγματοποιήσουμε πτήσεις και διακοπές στη Σαντορίνη και έχουμε ανταποκριθεί με αυτό το αίτημα. Η Σαντορίνη είναι διάσημη για την ομορφιά και το τοπίο της, και είμαστε απολύτως ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε πτήσεις και διακοπές σε έναν τόσο δημοφιλή και εκπληκτικό προορισμό.» Η Έμυ Αναγνωστοπούλου, διευθύντρια του Γραφείου ΕΟΤ στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ακούμε ότι η Jet2.com εγκαινιάζει την Σαντορίνη ως ακόμη μια νέα διαδρομή στην Ελλάδα για το 2020».

Πηγή: https://money-tourism.gr