Με έκτακτο δελτίο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) ενημερώνει ότι από σήμερα Τετάρτη και για το επόμενο διήμερο αναμένεται επιδείνωση του καιρού σε όλη τη χώρα και τις Κυκλάδες. Συγκεκριμένα ενισχύονται οι Βόρειοι και Βορειοδυτικοί άνεμοι, ενώ θα παρουσιαστούν και τοπικά φαινόμενα με βροχές και καταιγίδες.

 

Στην περιοχή της Σαντορίνης και Θηρασιάς, αναμένεται οι άνεμοι να ενισχυθούν από σήμερα Τετάρτη το απόγευμα προς βράδυ και θα συνεχιστούν, αύριο Πέμπτη και Παρασκευή, ενώ δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν καταιγίδες κατά τόπους.

 

Σταδιακή εκτόνωση των φαινομένων αναμένεται από το μεσημέρι της Παρασκευής 25/02 και το Σάββατο 26/02, εξασθενούν πλήρως με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας.

 

Ο Δήμος Θήρας ενημερώνει τους πολίτες ότι για το επόμενο διήμερο που θα επικρατήσουν τα καιρικά φαινόμενα, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, να αποφύγουν τις υπαίθριες εργασίες και δραστηριότητες και να ασφαλίσουν αντικείμενα που μπορούν να παρασυρθούν από τους ισχυρούς ανέμους.