Συνάντηση στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης με τον Υπουργό κ. Χρυσοχοϊδη, τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ και τους Γ. Γραμματείς είχε ο Δήμαρχος Θήρας κ. Αντώνη Σιγάλας.

Ακολουθεί ανάρτησή του στα Social Media

“ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Δ. ΤΑΞΗΣ
ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Μ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ
ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ Γ.Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ
ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΜΕ
“130 ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ”

Συνοδευόμενος από τον Ακαδημαϊκό μας
Καθηγητή κ. Χαράλαμπο Ρούσσο και τον Επιστημονικό μου σύμβουλο κ. Παναγιώτη Ρήγα, συναντήθηκα σήμερα με τον Υπουργό προστασίας του πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και όλο το επιτελείο της ηγεσίας του υπουργείου, παρόντος του αρχηγού της ΕΛΑΣ κ. Μιχάλη Καραμαλάκη,
για το νέο project αστυνόμευσης της Σαντορίνης, που εγγυάται πλέον την ασφάλεια στο Δήμο μας.
Κατά τη συζήτηση και αφού εισηγήθηκα όλα τα προβλήματα αποτυπώνοντας τη σημερινή κατάσταση, ταυτίστηκαν οι απόψεις μας με τον κ. Υπουργό ότι αυτό, το έως σήμερα υποστελεχωμένο μοντέλο δεν μπορεί να λειτουργήσει και φέτος..!!
Μετά την εισήγηση του κ. Υπουργού για “fast track” δημιουργία αυτόνομης Υποδιεύθυνσης στη Σαντορίνη, με την πρόσθεση 10 έμπειρων αξιωματικών και 80 αστυνομικών και ειδικών φρουρών σε ένα νέο χώρο, συμφωνήσαμε να προχωρήσουμε στην υλοποίηση του σχεδιου, με την ταυτόχρονη στήριξη του Δήμου θήρας και των επιχειρηματιών μας..!!

 

 

Φυσικά θα παραμείνω στην Αθήνα για να επισκεφτώ τον Υπουργό Εσωτερικών κ.Τάκη Θεοδωρικάκο, τον υφυπουργό δημοσιονομικής πολιτικής κ.Θόδωρο Σκυλακάκη και τον γ.γ. κ. Θάνο Πετραλιά για την έγκριση υλοποίησης του..!!”