Συμπεράσματα από το 2ο Συνέδριο του ΚΙΝΑΛ στο οποίο συμμετείχα:

1.Είναι πλέον γεγονός ότι έγινε  Ολική Επαναφορά στο πολιτικό προσκήνιο της πραγματικής Δημοκρατικής Παράταξης που εκφράζεται από το ΚΙΝΑΛ.

2.Το ΚΙΝΑΛ είναι ένας πολιτικά Ενιαίος οργανισμός Κομμάτων και προσωπικοτήτων με κύρια ραχοκοκαλιά το ΠΑΣΟΚ.

3.Είναι ο αυθεντικός και γνήσιος εκφραστής της Κεντροαριστεράς της Πατριωτικής Αριστεράς της Σοσιαλδημοκρατίας και της Οικολογίας.

4.Διατρανόθηκε από όλους η απόφασή τους για την Ενότητα του χώρου, και η απόλυτη στήριξή τους στην Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ  ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ.

5. Σε αντίθεση με τα άλλα κόμματα, αναγνωρίζουμε τα λάθη του παρελθόντος από ορισμένα στελέχη, που εμείς οι ίδιοι τα στείλαμε στη δικαιοσύνη, αλλά είμαστε υπερήφανοι για την ιστορία μας, τον ηγέτη μας, και τις πολιτικές μας ,που άλλαξαν την Ελλάδα και χάρισαν στους Έλληνες ημέρες Ενότητας, Εθνικής Υπερηφάνειας και Ευημερίας.

6.Το ΚΙΝΑΛ διεξάγει διμέτωπο αγώνα και προς την παλιά δεξιά [Ν.Δ.]. και προς την Νέα Δεξιά [ΣΥΡΙΖΑ].

7.Μετά τις εκλογές θα ακολουθήσουμε δική μας αυτόνομη πορεία και καλούμε όλους τος Δημοκράτες να επιστρέψουν στο σπίτι τους, για να λάβει το ΚΙΝΑΛ εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης και έτσι να επιβάλει την Εθνική Ενότητα.

8.Εμείς είμαστε οι αυθεντικοί εκφραστές του Σοσιαλισμού, και αποτελούμε  μέλος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

9.Μετά από το συνέδριο, το ΚΙΝΑΛ αποκτά πλέον Δημοκρατικά εκλεγμένα όργανα, που θα λαμβάνουν όλες τις πολιτικές αποφάσεις. Τόσο σε Τοπικό όσο και σε Κεντρικό Επίπεδο.

10. Με επικεφαλής την ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ  βαδίζουμε στο δρόμο που χάραξε ο Ανδρέας Παπανδρέου
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΪΛΑΣ Π. Νομάρχης Υποψήφιος Βουλευτής ΚΙΝΑΛ.

Σύρος 2/4/2019