Ο Δήμος Θήρας ενημερώνει όλους όσους πραγματοποιούν εργασίες ανακαίνισης, σε επαγγελματικούς ή ιδιωτικούς χώρους αλλά και γενικότερα όλους τους πολίτες που μετά από εκτενείς οικοδομικές εργασίες ή επισκευές προτίθενται να πετάξουν μπάζα ή άλλα οικοδομικά υλικά, ότι απαγορεύεται η ανεξέλεγκτη και αυθαίρετη εναπόθεση τους σε δημόσιους χώρους ή κάδους απορριμμάτων του Δήμου Θήρας.

Από την Υπηρεσία Καθαριότητας και τη Δημοτική Αστυνομία θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος για την αποφυγή αυθαίρετων κι ανεξέλεγκτων απορρίψεων σε δημόσιους χώρους ή κάδους απορριμμάτων του Δήμου και θα επιβάλλει υψηλά πρόστιμα στους παραβάτες.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Θήρας ενημερώνει για μια ακόμα φορά όλους όσους θέλουν να πετάξουν κλαδιά δένδρων ή οικιακά ογκώδη αντικείμενα όπως, έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές και άλλα, να επικοινωνούν με το τηλέφωνο της υπηρεσίας του Δήμου 22860 22609 ή με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Σπύρο Δρόσο στο τηλέφωνο 6976188958.

– Οφείλουμε όλοι να ακολουθήσουμε την σωστή διαχείριση των απορριμμάτων μας για να κρατήσουμε τα νησιά μας καθαρά κι ευπρεπισμένα και τη φετινή χρονιά.

 

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας

Σπύρος Δρόσος